A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини освіти

ЗНО-2021 Відбудеться У Заплановані Терміни

Пробне ЗНО, основна та додаткова сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах. Про це на своєму сайті повідомляє Міністерство освіти і науки.

17:12 25.03.2021

Безпека У Дитячому Середовищі Як Пріоритетне Завдання

Педагоги, діти і батьки одностайні щодо важливості безпечного, здорового і комфортного шкільного освітнього середовища, яке сприяє якості навчання. Програма дій Кабінету Міністрів України передбачає створення у кожній школі до 2025 року сприятливого освітнього середовища, забезпечення компетентнісного навчання учнів і постійного підвищення кваліфікації педагогів.

17:19 24.03.2021

Рятувальники Закликають Батьків Навчити Дітей Правилам Пожежної Безпеки

Навчальний рік для школярів цьогоріч особливий, адже в умовах карантину уроки відбуваються дистанційно і більшість свого часу діти проводять вдома, наодинці. Щоб перебування вдома було для школярів безпечним, рятувальники міста Чернівці закликають батьків навчити дітей наступним правилам пожежної безпеки:

19:47 18.03.2021

Цьогорічних Випускників Готуватимуть До Зовнішнього Незалежного Оцінювання За Допомогою Технологій Дистанційного Навчання

На Буковині цьогорічних випускників готуватимуть до зовнішнього незалежного оцінювання за допомогою технологій дистанційного навчання.

20:11 15.03.2021

РІК КАРАНТИНУ В УКРАЇНІ: ВИКЛИК, ЯКИЙ СТАВ КРОКОМ НА ШЛЯХУ ДО ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Сьогодні рівно рік, як в Україні вперше був оголошений карантин у зв’язку з поширенням COVID-19. Для системи освіти це стало шоковою терапією, що вивела її на новий якісний рівень.

20:08 15.03.2021

Долучайтеся До Онлайн Опитування Щодо Якості Дистанційного Навчання

Дистанційне навчання – це аж ніяк не канікули з онлайн-перекличкою та домашнім завданням. Недостатньо просто кидати дітям посилання на матеріали для самостійного опрацювання у месенджер. Дистанційний формат передбачає наявність всіх притаманних очному навчанню атрибутів та для забезпечення повноцінного освітнього процесу на відстані. Більш того, окрім технічного інструментарію, вчителю необхідно володіти низкою професійних та особистих компетентностей, які дозволять зацікавити, організувати учнів на початковому етапі та втримати їхню увагу аж до завершального.

18:37 13.03.2021

ЯК ВСТУПАТИ ДО ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ АБО ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСОБАМ, ЯКІ НЕ ОТРИМАЛИ ПАСПОРТИ У ФОРМІ ID-КАРТКИ – РОЗ’ЯСНЕННЯ МОН

11 березня Міністерство освіти і науки України направило лист-роз’яснення керівникам закладів вищої та фахової передвищої освіти з інформацією щодо вступу до закладів освіти у 2021 році осіб, які є громадянами України, але через свої релігійні переконання відмовляються від отримання паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у формі ID-картки та проходять  судову процедуру для отримання паспорта  громадянина України у формі книжечки. 

08:23 13.03.2021

9 ТА 10 БЕРЕЗНЯ – ТРАНСЛЯЦІЯ ЛІТЕРАТУРНОГО ОНЛАЙН-МАРАФОНУ «ЄДНАЙМО ДУШІ СЛОВОМ КОБЗАРЯ!»

Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» разом із ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського НАУ» запрошує всіх шанувальників українського слова долучитися до перегляду трансляції літературного онлайн-марафону пам’яті Тараса Шевченка «Єднаймо душі словом Кобзаря!», що відбудеться 9 та 10 березня 2021 року.

18:11 07.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь