Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини освіти

Норми харчування школярів знову змінили: що треба знати управлінцям та освітянам

28 липня 2021 року Кабмін вніс зміни до прийнятої в березні цього року Постанови №305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку". То що, нові норми харчування – старі? 

19:34 05.08.2021

Освіта у громадах: зміни, проблеми, досягнення - десятий ефір проекту "Громада"

Як реформи, в тому числі децентралізація, вплинули на освіту в громадах. Чи потрібно оптимізовувати школи. Чи є результати від автономії шкіл? Які є проблеми із спортивними залами, харчоблоками та заробітними платами в освітніх закладах. Чи вистачає субвенції. Скільки громади витрачають на освіту. Про це говорили ведучий Станіслав Безушко та гості десятого ефіру програми "Громада" на ПЕРШОМУ ЗАХІДНОМУ.

18:53 20.07.2021

У 19 ТГ Буковини сформують нові освітні простори

У 19 територіальних громадах Буковини сформують нові освітні простори. Вони, зокрема, будуть доступні для дітей з інвалідністю. Також капітально відремонтують та реконструюють заклади загальної середньої освіти. Для цього у рамках проєкту «Спроможна школа для кращих результатів» області виділять 40 мільйонів гривень субвенції. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Чернівецької ОДА.

10:35 16.07.2021

На Буковину прибула перша партія підручників Нової української школи

На Буковину прибула перша партія підручників Нової української школи. Вони призначені для учнів 4-х класів НУШ, 8-х класів закладів загальної середньої освіти та педагогічних працівників. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Чернівецької ОДА.

11:28 13.07.2021

Формула розподілу освітньої субвенції. Що чекати громадам?

Що громадам важливо знати про оновлену формулу розподілу освітньої субвенції? Про це розповів під час вебінару DECIDE Владислав Дементьєв, державний експерт експертної групи з питань бюджетування директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Міністерства освіти і науки України.

19:28 18.06.2021

БАТЬКАМ ВСТУПНИКІВ: ЯК ДОПОМОГТИ ДИТИНІ ВИЗНАЧИТИСЯ З ПРОФЕСІЄЮ

Міністерство освіти і науки України запускає серію коротких відео про профорієнтацію для батьків вступників. Для того, щоб допомогти дитині визначитись із професією, батькам слід навчитись виявляти талант, створювати розвивальне середовище та довіряти вибору дитини.

10:31 14.06.2021

На Буковині стартував обласний етап патріотичної гри «Джура»

Церемонія урочистого відкриття  II (обласного) етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») відбулася у неділю, 13 червня, на Вижниччині. Цьогоріч гра присвячена 25-тій річниці Конституції України, ідеться у повідомленні Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

10:29 14.06.2021

10 червня - вебінар для освітніх управлінців щодо договору про закупівлі харчування

10 червня 2021 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе вебінар на тему “Договір про закупівлі харчування: як забезпечити виконання та здійснювати контроль”.

22:13 08.06.2021

Про особливості трудових відносин із керівниками закладів освіти розкажуть на вебінарі 31 травня

31 травня 2021 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе вебінар на тему “Особливості трудових відносин із керівниками закладів освіти”.

21:14 29.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь