A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини освіти

Хто і за що відповідає в системі шкільного харчування - відео

Хто визначає єдині правила й стандарти в організації шкільного харчування? Хто стежить за дотриманням законодавства та виконанням норм? Хто відповідальний за безпеку та якість продуктів, а хто контролює це? Розповідаємо про роль міністерств, засновників, керівників закладів освіти, медичних працівників та працівників їдальні, а також постачальників і батьків у системі шкільного харчування.

14:05 01.11.2021

Із 1 листопади всі школи Буковини навчатимуться дистанційно

Без очної форми. З 1 листопади всі школи Буковини навчатимуться дистанційно. Таке рішення ухвалили сьогодні, під час позачергового засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

09:42 01.11.2021

У школах Буковини запроваджують меню від Клопотенка

Мінестроне, курячий шніцель та нагетси. Ці та інші страви із нового шкільного меню від Євгена Клопотенка для дітей щодня готує пані Марія. Жінка має 40-річний досвід та працює кухаркою у Мамаївській школі №2. Каже, що нововведення у шкільній системі харчування діти вже встигли оцінити.

20:03 22.10.2021

У 13 школах менше 80% вакцинованих працівників: як працюють заклади освіти Буковини

Із 349 шкіл Буковини 250 (72%) працюють очно. За змішаною формою навчаються діти у 74 закладах (21%). Зокрема, через захворюваність на СOVID-19 таку систему обрали 73 школи, через ремонтні роботи – 1. Про це інформує Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

10:43 12.10.2021

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ МОЖУТЬ ВИКОРИСТОВУВАТИ PROZORRO MARKET ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ, - ІРИНА НОВІКОВА

Наразі електронний каталог Prozorro Market налічує 182 категорії товарів – харчових продуктів і близько 6 тис. цінових пропозицій. Цього достатньо, щоб повністю організувати харчування в закладах освіти. Цим інструментом можна користуватися для здійснення закупівель до 200 тис. грн.

16:22 09.10.2021

Повторна дистанційка, обов'язкова вакцинація і ще трохи про інклюзивне навчання. Освітній маркер №13

Новий навчальний рік – нові правила карантину. То що, знову буде дистанційка? Добре, але як тоді з вакцинацією вчителів? До речі, а що чути про реформу шкільного харчування? І затвердили новий порядок організації інклюзивного навчання – яких змін чекати? Про все це — в черговому випуску «Освітнього маркеру»:

17:18 04.10.2021

Освіта в громадах: година запитань до Сергія Колебошина

«Година запитань» – це новий формат спілкування від проєкту DECIDE з управлінцями, головами громад та усіма, кому не байдужа якість освіти в громадах. Гість першого випуску – Сергій Колебошин, народний депутат України, заступник голови Комітету ВРУ з питань науки, освіти та інновацій та голова Консультативної Ради при Президентові України з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти.

18:26 26.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь