A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини освіти

Вітаємо переможців  другого Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках».

За підсумками обласного туру другого Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка "Майбутнє планети у наших руках" учениця Зеленецького ліцею Лівинецької сільської ради Гелетка Тетяна, 10 років, здобула І місце.

15:54 20.03.2023

Перший територіальний етап Всеукраїнського конкурсу "Земля - наш спільний дім"

З метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, формування екологічної культури, виявлення і поширення нетрадиційних форм роботи з набуття знань і досвіду розв'язання екологічних проблем, гуманітарним відділом Лівинецької  сільської ради проведено   І територіальний  етап щорічного Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти закладів загальної середньої освіти  «Земля – наш спільний дім» у дистанційній формі проведення.

15:43 20.03.2023

Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області стоїть на сторожі захисту прав учасників освітнього процесу

Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області стоїть на сторожі захисту прав учасників освітнього процесу та розглядає звернення, що належать до компетенції управління Служби у сферах загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, відповідно до Закону України «Про звернення громадян».

11:06 10.03.2023

Нарада гуманітарного відділу та керівників закладів загальної середньої, дошкільної освіти, завідувачів філій Лівинецької сільської ради

«ЩОДО ОКРЕМИХ ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ТА ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ПРАВОВОГО ВОЄННОГО СТАНУ»

19:30 20.01.2023

Проведення комісійного моніторингового обстеження закладів освіти Лівинецької ТГ

Безальтернативні зміни, які ми переживаємо у час повномасштабної війни, створюють додаткові складнощі в організації освітнього процесу для закладів освіти: керівників, педагогів,  учнів і батьків. « ГРОМАДА – велика сила! А якісна освіта, здоров’я учасників освітнього процесу – це сила громади. Основа її розвитку й добробуту»

06:07 25.11.2022

В Україні та Європі працює 16 українських освітніх хабів

Мережа українських освітніх хабів, яку ініціювали Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти і Асоціація інноваційної та цифрової освіти лише за декілька місяців виросла до 16 центрів, які розташовані як в Україні, так і у країнах Європи.

09:29 27.09.2022

Електронні підручники для навчання в умовах воєнного стану розміщено у вільному доступі

МОН повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо.

11:40 07.09.2022

ЗІ СВЯТОМ, З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дорогі учні, педагоги, працівники освітніх закладів та батьки Лівинецької територіальної громади!Щиро вітаю з початком нового навчального року!

07:04 01.09.2022

НА КАЛЕНДАРІ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ

На календарі наближається ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ...сьогодення у часі війни, але попри життєві робочі будні, ми - освітяни працюємо своїм освітянським фронтом та з вірою віримо в ПЕРЕМОГУ.

07:16 27.08.2022

На Буковині стартувала реєстрація на цьогорічну сертифікацію вчителів

Реєстрація на цьогорічну сертифікацію педагогічних працівників стартувала 1 серпня. Її зможуть пройти, згідно з квотою, 65 учителів початкових класів краю, інформує Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області.

10:10 02.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь