A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини освіти

Модернізація їдалень у школах: затверджено порядок та умови надання субвенції у розмірі 1,5 млрд гривень

Кабінету Міністрів України затвердив порядок та умови надання субвенції у розмірі 1,5 млрд гривень на придбання обладнання та модернізацію харчових блоків у школах. Аби отримати фінансування регіони та громади мають підготувати якісні проєкти, які відповідатимуть вимогам нового технологічного циклу приготування їжі. Про це сказав заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря, повідомляє пресслужба Мінрегіону. 

11:38 17.02.2022

Нове шкільне харчування: історія успіху Гостомеля

Раніше у Ліцеї №1 Гостомельської селищної ради харчувалися лише 10% учнів. Все змінилося, коли шкільну їдальню зареєстрували як підприємство, що надає послуги з харчування. До такого кроку спонукала фінансова автономія закладу освіти. Зароблені кошти насамперед йдуть у фонд заробітної плати працівників їдальні, на оплату енергоресурсів і витрати. Решта – на зміцнення матеріально-технічної бази ліцею.

11:56 11.02.2022

Школи Буковини продовжать дистанційне навчання ще на тиждень

Школи Буковини продовжать дистанційне навчання ще на тиждень. Онлайн-заняття триватимуть до 11 лютого. Таке рішення під час свого засідання ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

17:44 03.02.2022

ВАГ наполягає змінити розрахунок освітньої субвенції

Міністерством освіти і науки створено Міжвідомчу групу, яка напрацює дорожню карту з вирішення проблеми фінансування закладів загальної середньої освіти. Туди, крім народних депутатів, представників Міносвіти і Мінрегіону, увійшли експертки Всеукраїнської асоціації громад Н. Слюсарчик та О. Базарна. Від імені ВАГ вони будуть відстоювати інтереси громад. 

18:45 27.01.2022

Інклюзивне навчання. Співпраця педагогів закладів освіти Лівинецької сільської ради з фахівцями Інклюзивно-ресурсного центру м.Хотин

Кабінет Міністрів України затвердив новий Порядок організації інклюзивного навчання в закладах освіти, який набрав чинності з 1 січня 2022 р. Для забезпечення рівного доступу до якісної освіти за найкращими світовими стандартами у закладах загальної середньої та дошкільної освіти впроваджуються рівні підтримки відповідно до індивідуальних потреб та можливостей здобувачів освіти з особливими освітніми потребами. 

17:54 26.01.2022

«Діти Буковини - здорове харчування на 2021-2023 роки».Лівинецька ОТГ

Відповідно до регіонального плану заходів «Діти Буковини - здорове харчування на 2021-2023 роки». Під патронатом першої леді України Олени Зеленської  розпочато реформування шкільного харчування, яке є однією з цілей, визначених Національною стратегією розбудови безпечного і зорового освітнього середовища у Новій українській школі, схвалено Указом Президента України від 25.05.2020 № 195/2020

18:48 25.01.2022

Школи Буковини із 21 січня переходять на дистанційне навчання

Школи Буковини із 21 січня переходять на дистанційне навчання. Онлайн-заняття запроваджують на два тижні. Таке рішення під час свого засідання ухвалила сьогодні, 20 січня, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

18:50 20.01.2022

Хто має право на безоплатне харчування в закладах освіти та за яких умов

З початку цього року для учнів та вихованців організовується харчування згідно з новим порядком та за новими нормами. Але, водночас, це харчування майже повсюди здорожчало. Здорожчало через підвищення цін на продукти та енергоносії, але іноді батьки звинувачують у цьому нове меню, де частину хлібної випічки, картоплі, жирів, цукру замінили кашами, овочами та фруктами.

12:08 17.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь