A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

ДСНС запрошує на навчання. Шановні випускники 11 класів, запрошуємо на навчання до навчальних закладів цивільного захисту!

Дата: 05.03.2024 14:24
Кількість переглядів: 172

Фото без описуДністровський районний відділ та 5 державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області проводить відбір кандидатів на денну форму навчання до відомчих вищих навчальних закладів, а саме: Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Харківського національного університету внутрішніх справ.

 На денну форму навчання за державним замовленням та контрактом приймаються громадяни України, як юнаки так і дівчата, які відповідають установленим вимогам проходження служби в органах і підрозділах цивільного захисту, віком від 17 до 25 років.

За спеціальностями: На бюджет: «Пожежна безпека», «Цивільний захист», «Хімічні технології та інженерія», «Психологія», «Комп’ютерні науки».

На контракт: «Пожежна безпека», «Цивільний захист», «Комп’ютерні науки», «Кібербезпека», «Екологія», «Технології захисту навколишнього середовища», «Право».

Навчання в цих учбових закладах прирівнюється до проходження строкової військової служби та враховується в стаж служби. По закінченню учбових                      закладів Державної служби цивільного захисту гарантовано працевлаштування в підрозділах області, грошове забезпечення від  12 000  грн. та військовозабов’язані особи призивного віку звільняються від призиву до лав Збройних сил України.

За більш детальною інформацією звертатися за адресою: смт. Кельменці вул. Бесарабська, буд. 8,  моб. 0982258943, (понеділок-п’ятниця) з 9.00 до 17.00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь