Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини освіти

Електронна книга для школяра: яку вибрати

Технології вже давно стали важливою та невід'ємною частиною життя. Вони роблять нашу роботу простішою, а дозвілля комфортнішим і цікавішим. Тепер у кожної людини є мультимедійний гаджет – смартфон або планшет, який дає змогу постійно залишатися в медійному просторі й відповідати ритму сучасного життя.

15:09 09.02.2021

Десять способів зробити урок цікавим для учнів

Чи траплялося вам поглянути на свій клас посеред уроку і побачити, як учні «літають у хмарах»? Вам може здаватися, що ваш урок ідеальний і для учнів він буде дуже цікавим. Але тим не менш ви бачите, як діти відволікаються й не слухають вас.

10:56 07.02.2021

День безпеки в Інтернеті 9 лютого, вівторок

Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Вона відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого. Наприклад, 11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

09:58 07.02.2021

У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДКРИЛИ ДВА НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИХ ЦЕНТРИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО НАПРЯМУ ТА СЛЮСАРНОЇ СПРАВИ

У Чернівецькій області на базі Глибоцького професійного ліцею відкрито одразу два навчально-практичних центри – «Буковинський центр аграрних технологій» та «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Там готуватимуть трактористів, машиністів екскаваторів, слюсарів із ремонту сільськогосподарських машин та автівок, плодоовочівників.  За даними Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, на створення центрів було виділено 3 млн 380 тис. грн з державного бюджету. 

15:22 03.02.2021

Вчителів з Чернівецької області запрошують до участі в проєкті з медіаграмотності

Міжнародна некомерційна організація IREX запрошує вчителів Чернівецької області до участі в проєкті "Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність". Про це йдеться у прес-релізі проєкту, пише molbuk.ua "Чудова новина! Вперше участь у конкурсі можуть брати не школи, а окремі вмотивовані вчителі! До участі у конкурсі запрошуються вчителі, які викладають історію у 8-10 класах, українську мову та літературу у 8-9 класах і мистецтво у 9 класі", – йдеться у повідомленні. Відбір учасників триває з 29 січня по 14 лютого.

14:56 03.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь