A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини Міністерства соціальної політики України

У громадах підвищується якість надання соціальних послуг

У 1430 або 99% територіальних громад організовано фронт-офіси, в яких проводиться прийом мешканців з питань соціального захисту населення. Загалом у фронт-офісах 1430 ТГ надають послуги близько 13,5 тис. спеціалістів.

18:36 23.11.2021

У громадах зростає обсяг формування електронних справ для призначення соціальної підтримки

Понад мільйон двісті тисяч електронних справ для призначення різних видів державної соціальної підтримки вже сформовано у 1416 територіальних громадах. Це на двісті тисяч більше, ніж минулого місяця.

18:29 22.11.2021

Допомога на догляд одиноким особам, які досягли 80 річного віку

29 липня  2020  року Кабінетом  Міністрів України  було  прийнято  постанову № 663, якою внесено зміни до Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію та особам з інвалідністю і державної соціальної допомоги на догляд.

17:45 22.11.2021

Уряд вніс зміни до умов надання житлових субсидій

Аби найбільш незахищені категорії громадян могли отримати допомогу на оплату комунальних послуг, Уряд змінив окремі положення порядку надання житлових субсидій. Про це інформує Міністерство соціальної політики.

10:15 16.11.2021

«Ми взяли хороший темп для підвищення пенсій нинішнім пенсіонерам», — Марина Лазебна

Обов'язкове накопичення пенсій , завдяки якому ті, хто в найближчому майбутньому виходитимуть на заслужений відпочинок, зможуть отримувати достойні виплати, цікавить кожного з нас. Актуальним є запитання, як саме відбуватиметься накопичення грошей, хто, скільки й куди зможе їх вкладати та, головне, наскільки ці внески будуть захищені.

12:01 15.11.2021

Українці з паспортами-книжечками зможуть змінити місце проживання онлайн

Українці, що мають паспорти-книжечки, зможуть змінити місце проживання онлайн у Дії. Уряд ухвалив зміни до постанови про експериментальний проект щодо зміни місця реєстрації в електронній формі. Про це повідомляє Урядовий портал.

19:06 11.11.2021

В держбюджеті 2021 року достатньо коштів на виплату субсидій– Віталій Музиченко

В держбюджеті 2021 року достатньо коштів на виплату субсидій у цьому році, а також для проведення перших платежів на початку наступного року всім, хто потребує допомоги. Про це повідомив заступник Міністра соціальної політики України Віталій Музиченко в ефірі одного з українських телеканалів.

13:57 01.11.2021

Мінсоцполітики пропонує зробити добровільною участь людини у сплаті внесків до накопичувальної системи зі 100% бонусом від держави

Мінсоцполітики пропонує не зобов’язувати людей сплачувати внески на загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення за власний рахунок, але заохочувати їх це робити через 100% бонус від держави в рамках 1% від заробітної плати на старті роботи системи.

14:27 21.10.2021

Мінсоцполітики запровадило новий механізм виплати громадянам, які надають соціальні послуги з догляду

Міністерство соціальної політики запровадило новий механізм виплати громадянам, які надають соціальні послуги з догляду за людьми з інвалідністю, людьми похилого віку, тяжко хворими та мають відповідну професійну підготовку. Відповідна постанова ухвалена сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України.«Реформуючи соціальну сферу країни, ми створюємо максимально комфортні умови для надання будь-яких соціальних послуг у територіальній громаді за місцем проживання людини.

14:08 07.10.2021

На Буковині розпочато виплату житлових субсидій за вересень

Буковина отримала кошти із державного бюджету для проведення виплат субсидій за вересень. Загалом пільги отримають 25852 домогосподарства на загальну суму 6,71 мільйона гривень. Про це інформує Департамент соціального захисту Чернівецької обласної державної адміністрації.

11:03 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь