A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини Міністерства соціальної політики України

Комплексна послуга для внутрішньо переміщених осіб знову доступна в «Дії»

Комплексна послуга для внутрішньо переміщених осіб знову доступна в «Дії». Команда Мінцифри внесла необхідні технічні зміни згідно з постановою Кабміну, і послуга знову стала активною та ще зручнішою для ВПО.

13:21 19.05.2022

Як отримати статус внутрішньо переміщеної особи: роз’яснення Мінреінтеграції

Наразі право на отримання довідки ВПО мають особи, які з 24 лютого 2022 року перемістилися із регіонів, які визначені в розпорядженні Уряду від 6 березня 2022 року № 204-р, а саме: Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей та Києва.

17:13 17.05.2022

Єврокомісія запустила спеціальну гарячу лінію для допомоги українцям, які рятуються від російської агресії

Єврокомісія запустила спеціальну телефонну гарячу лінію українською для надання інформації і допомоги українцям, які рятуються від російської агресії. 

17:12 17.05.2022

Управління ООН з обслуговування проєктів вивчає потреби переселенців на Буковині

Потужності України у боротьбі з агресором підсилюють безліч світових організацій. Багато з них також допомагають українським біженцям оговтатись від жахіть війни та налагодити життя. Цим напрямком, зокрема, займається й Управління ООН з обслуговування проєктів (UNOPS). Наразі вони вивчають потреби вимушених переселенців, зокрема й тих, хто знайшов прихисток на Буковині.

12:23 14.05.2022

5,8 мільярдів гривень перераховано для виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що протягом квітня на виплату допомоги на проживання Мінсоцполітики спрямувало до Ощадбанку більше 5,8 мільярдів гривень. Зокрема цього тижня було перераховано черговий транш в розмірі 633 мільйони гривень. Ощадбанк найближчими днями перерахує ці кошти на рахунки людей в українських банках, які отримувачі допомоги вказали у заявах на виплати.

15:10 13.05.2022

Компенсація за поселення: чи обов’язково реєструватися на «Прихистику», якщо у вас вже проживають біженці?

Для отримання компенсації власнику житла, який прихистив ВПО, не обов’язково реєструватися на сайті «Прихисток». Інформацію про наявне для розміщення помешкання можна надати виконавчому комітету сільської, селищної міської ради за місцем проживання.

09:04 12.05.2022

Які послуги для новоспечених батьків доступні на Гіді

В Україні з початку повномасштабної війни народилося вже 36,5 тисяч малюків за даними Міністерства юстиції. У цей час батькам потрібна особлива підтримка та увага. Куди звертатися, які послуги потрібні для новонародженого, як їх оформити та отримати допомогу від держави, підкаже Гід з державних послуг.

08:47 12.05.2022

Уряд врегулював надання фізичними особами соціальної послуги з догляду на непрофесійній та професійній основі в умовах воєнного стану

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики, повідомила, що Уряд ухвалив рішення, яке врегульовує надання фізичними особами соціальної послуги з догляду на непрофесійній та професійній основі літнім людям, людям з інвалідністю, дітям з інвалідністю, невиліковно хворим, які через порушення функцій організму не можуть самостійно пересуватися та самообслуговуватися, в тому числі, в умовах воєнного стану, а також призначення і виплати компенсації за догляд таким особам.

13:01 09.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь