A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини Міністерства соціальної політики України

Пенсіонери та люди з інвалідністю за кошти єПідтримки зможуть оплатити ліки та комунальні послуги

Сьогодні, 9 лютого, Уряд розширив програму єПідтримка. Незабаром люди з інвалідністю І та ІІ груп зможуть витратити отримані в межах програми кошти на ліки. А люди з інвалідністю цих груп та особи від 60 років – на оплату житлово-комунальних послуг.

17:36 09.02.2022

Щодо організації забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації

Відповідно до листа Міністерства соціальної політики України від 22.12.2021 № 21515/0/2-21/58 Департамент соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації (далі - Департамент) повідомляє наступне.

19:12 07.02.2022

Мінсоцполітики буде стимулювати працевлаштування людей з інвалідністю

Відбулась робоча зустріч Міністра соціальної політики України Марини Лазебної та Радника — уповноваженого Президента України з питань безбар’єрності Тетяни Ломакіної, на якій обговорили широкий спектр практичних питань побудови безбар`єрного простору в Україні.

15:16 04.02.2022

Оздоровлення дітей у 2022 році

Відділ соціального захисту та обслуговування населення Лівинецької сільської ради продовжує прийом заяв на оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (віком від 7 до 17 років) в державних підприємствах України.

16:15 31.01.2022

Вийшла перша частина серіалу «Безбар’єрна грамотність»

Міністерство цифрової трансформації презентувало новий освітній курс «Безбар’єрна грамотність», який було створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської в партнерстві з радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар'єрності , ГО «Безбар’єрність» та іншими представниками громадянського суспільства та експертами.

12:20 27.01.2022

Соціальна послуга «догляд дома»

Час від часу одинокі особи та навіть ті, які мають родичів та дітей стають заручниками ситуації, коли не мають змоги доглянути за собою, банально сходити до найближчого магазину за продуктами та до аптеки за необхідними ліками.

13:15 18.01.2022

Близько 250 робочих місць створили підприємці, які взяли участь у проекті «Рука допомоги»

Близько 250 робочих місць створили 92 суб’єкти підприємницької діяльності (СПД), які отримали безвідсоткові кредити на розширення бізнесу в рамках пілотного проекту «Рука допомоги» в 2018 році.Під час пілоту держава активно заохочувала місцевих підприємців до створення нових робочих місць. За умови працевлаштування не менше двох осіб з числа малозабезпечених, внутрішньо переміщених осіб або учасників АТО/ООС строком на два роки, підприємства отримували безвідсоткові кредити на закупівлю нового обладнання та матеріалів.

11:49 17.01.2022

Проведення щорічного Національного конкурсу «Благодійна Україна»

Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» щорічно проводиться Національний конкурс «Благодійна Україна», який є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».

11:00 24.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь