A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини Міністерства соціальної політики України

Без додаткових довідок та черг – як зміниться сфера соціальних послуг із впровадженням Єдиної інформаційної системи соціальної сфери

В Україні почали впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС). Завершили розробку перших елементів системи, серед яких — Єдиний соціальний реєстр. Система автоматизує більшість процесів, пришвидшить розгляд заяв та усуне корупційні ризики в соціальній сфері.

17:02 04.10.2021

Місія Світового банку висловила підтримку реформ Уряду в соціальній сфері

Міністерство соціальної політики України отримало від Світового банку аналітичну довідку за результатами місії Банку з пенсійних питань. Аналітичні висновки місії та результати прогнозів в більшості співпадають з оцінками Уряду та слугують підтримкою його стратегії упорядкування та збалансування пенсійної сфери.

08:50 19.07.2021

Послуги підуть за дитиною

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді.

20:11 02.07.2021

Територіальні громади вивчають сучасні підходи до адміністрування соцзахисту

Міністерством соціальної політики розпочато третій етап навчальних заходів для територіальних громад в онлайн-форматі. В ході навчання представники громад отримають актуальні знання стосовно сучаснихпідходів до адміністрування соціального захисту населення та захисту прав дітей.

17:58 01.07.2021

Соціальний захист в громадах - сьомий ефір проекту "Громада"

Чи справляються громади зі сферою соціальних послуг та за що тепер відповідають; хто має фінансувати пільги та для чого створювати службу у справах дітей; які програми обласного бюджету покликані підтримати громади загалом та людей зокрема; як благодійна організація надає соціальні послуги.

18:00 29.06.2021

Найважливіший акцент Стратегії зі створення безбар’єрного простору - це зміна філософії соціального захисту «від надання пільг до створення можливостей», – Марина Лазебна

«Найважливіший акцент Стратегії зі створення безбар’єрного простору - це зміна філософії соціального захисту «від надання пільг до створення можливостей», – зазначила Міністр соціальної політики Марина Лазебна на засіданні Ради безбар`єрності щодо обговорення проекту Плану заходів на 2021-2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

10:47 29.06.2021

Свідоцтво про народження відтепер можна отримати Укрпоштою завдяки єМалятко

Замовити доставку свідоцтва про народження відтепер можна Укрпоштою. Послуга доступна для всіх батьків новонароджених, які отримують послугу єМалятко. Це зручно та допомагає уникнути зайвих соціальних контактів. 

14:13 08.06.2021

Марина Лазебна: По відношенню до пенсіонерів ми займаємо чітку позицію - не обмежуватися лише пенсійним забезпеченням

4 червня на «годині запитань до Уряду» Міністр соціальної політики Марина Лазебна доповіла, що виконано у сфері соціального захисту літніх людей та осіб з інвалідністю.

17:57 06.06.2021

Утворено робочу групу з питань запровадження обов’язкового накопичувального пенсійного забезпечення та розвитку недержавного пенсійного забезпечення

Справедлива та стійка пенсійна система – головна умова добробуту громадян у пенсійному віці. Та для  забезпечення її довгострокової стійкості необхідно залучити переважну частину працюючих до системи пенсійних накопичень. Тому Уряд веде активну роботу над впровадженням другого рівня пенсійної системи. 

11:13 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь