A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

"єРобота" - урядова програма безповоротних грантів для створення розвитку власного бізнесу

Пропонуємо переглянути ролик  про можливість та переваги грантових програм, особливо для ветеранів, ветеранок та другого з подружжя, а також мотивувати населення подавати заявки на грант для створення або розширення підприємництва.

10:07 11.03.2024

ПРЕСАНОНС

12 березня 2024 року о 12.30 відбудеться брифінг директорки Чернівецького обласного центру зайнятості Любові Кожолянко на тему:  «Державні грантові програми на Буковині: який бізнес буде розвиватися та скільки створено нових робочих місць».

10:06 11.03.2024

Зі святом весни, краси та любові!

Шановні жінки, матері, сестри, доньки, дівчата та колежанки! Прийміть наші щирі, теплі, сердечні вітання зі святом Весни, Краси та Любові!

09:04 08.03.2024

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Сьогодні, 7 березня 2024  року відбулося  засідання  виконавчого  комітету  Лівинецької сільської ради, яке пройшло під головуванням В.О.Лівинецького сільського голови, секретаря сільської ради Алли Соцької.

18:47 07.03.2024

Оформлення заяви про субсидію через портал Дія ще простіше

Оновили сервіс на порталі Дія — пришвидшили процес подання заяви про отримання субсидії на оплату комунальних послуг, газу та палива. Відтепер її можна подати за 10 хвилин, оскільки більшість документів автоматично підтягуються з реєстрів. Раніше процес тривав близько пів години. Спрощена заява стала можлива завдяки меншій кількості полів для заповнення даних — 7 замість 21.

16:57 07.03.2024

Кого шукають роботодавці Чернівецької області та скільки платять

Нині в базі Чернівецького обласного центру зайнятості зареєстровано понад 600 вакансій. Найбільше пропозицій роботи є для бухгалтерів – 52 вакансії, для молодшого і середнього медперсоналу – 43, для слюсарів різних напрямів діяльності – 34.

13:22 06.03.2024

ДСНС запрошує на навчання. Шановні випускники 11 класів, запрошуємо на навчання до навчальних закладів цивільного захисту!

Дністровський районний відділ та 5 державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області проводить відбір кандидатів на денну форму навчання до відомчих вищих навчальних закладів, а саме: Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Харківського національного університету внутрішніх справ.

14:24 05.03.2024

НЕ СПАЛЮЙТЕ СУХОСТІЙ ТА ОПАЛЕ ЛИСТЯ!

Спалювання листя є прямим порушенням низки норм чинного законодавства, що тягне за собою накладення адміністративних штрафів. А окрім того, шкодить здоров’ю людей та екологічному стану довкілля.

09:15 05.03.2024

Які адміністративні послуги надає міграційна служба

Звертаємо увагу мешканців територіальних громад, які перебувають в зоні обслуговування Кельменецького відділу Управління ДМС у Чернівецькій області, що вказаний територіальний підрозділ міграційної служби надає адміністративні послуги у сферах міграції:

09:52 03.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь