A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

У разі ускладнень від COVID-19 працюючі можуть пройти реабілітацію за кошти Фонду

У разі ускладнень від COVID-19 працюючі можуть пройти реабілітацію за кошти Фонду

Захворювання на коронавірусну хворобу може викликати ускладнення, зокрема, вражати серцево-судинну та нервову систему людини, призводити до інвалідності. За наявності медичних показів, застраховані особи, які перехворіли на COVID-19 та мають ускладнення, мають право пройти реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України.

10:43 26.01.2021

Бліц відповіді на питання під час онлайн зв’язку щодо нових правил застосування РРО

Бліц відповіді на питання під час онлайн зв’язку щодо нових правил застосування РРО

В Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулась онлайн комунікація з питань застосування РРО: перенесення термінів запровадження, особливості готівкових розрахунків «спрощенцями», застосування штрафних санкцій. Буковинці впродовж визначеного часу  мали можливість долучитись до даного заходу в мережі Facebook, або за визначеним телефоном.Спікером заходу була заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Наталія Чернівчан, яка акцентувала увагу платників, що реєстратор розрахункових операцій не створює жодних проблем для ФОПів, які працюють у легальному полі.

10:31 26.01.2021

Сума нарахованих лікарняних у грудні зросла на пів мільярда гривень

Сума нарахованих лікарняних у грудні зросла на пів мільярда гривень

За оперативними підсумками 2020 року Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування листки непрацездатності, видані у зв’язку з хворобою (у тому числі на COVID-19), травмою, самоізоляцією або доглядом за хворою дитиною на суму 12,4 млрд гривень.

21:37 25.01.2021

Україна 25 січня виходить із посиленого карантину і повертається до карантинних обмежень, які діяли у грудні.

Україна 25 січня виходить із посиленого карантину і повертається до карантинних обмежень, які діяли у грудні.

Україна виходить із посиленого карантину 25 січня. Ми повертаємося до тих обмежень, які діяли у грудні 2020 року.  Епідеміологи фіксують стабілізацію ситуації із захворюваністю. Кількість зайнятих ліжкомісць знизилася до менш ніж 30%.  При цьому Уряд за останній час значно збільшив ліжкомісця із підведеним киснем: з 11 тисяч у вересні до 55 тисяч у січні цього року.  На ці потреби для регіонів було виділено майже 1,5 млрд грн.  Вихід із посиленого карантину не означає, що вірус зник. Ми маємо залишатися пильними та ретельно дотримуватися всіх правил.  Маски, дистанція, дезінфекція – це основа. Будь ласка, бережіть себе та своїх близьких.

16:09 23.01.2021

З Днем Соборності України

З Днем Соборності України

Сьогодні відзначається важливе державне свято. 22 січня український народ щорічно святкує День Соборності України.  Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для  здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної  демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Вітаємо всіх українців та жителів нашої громади з Днем соборності. Це одне з найважливіших  свят нашої країни, що символізує те, що ми всі – це один народ і  ніякі рубежі не зможуть нас розділити. Давайте ж ніколи, які б  негаразди нас ні чекали, не будемо про це забувати.

08:04 22.01.2021

З Днем Святого Миколая!

З Днем Святого Миколая!

Дорогі жителі нашої громади!  Щиро вітаю всіх зі святом! Нехай Святий Миколай наповнить ваші домівки теплом, радістю, добром. Хай збуваються всі ваші мрії, надії та сподівання! Здоровя міцного, миру, злагоди та любові вам та вашим родинам! 

10:41 19.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь