A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Фінальний, територіальний етап  «Cool Games» завершено!!!

Дата: 24.05.2023 20:45
Кількість переглядів: 371

Фото без описуФінальний, територіальний етап  «Cool Games» на базі Подвір’ївського ліцею завершено!

    Cool Games - інноваційний український проєкт, започаткований у 2018 році Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України і Українською федерацією учнівського спорту з метою залучення учнівської молоді  до рухової активності та створенню цікавих і яскравих уроків фізичної культури.

     Об‘єднання учнів та педагогів  всіх освітніх закладів Лівинецької громади, командний дух, гендерна рівність - основа Cool Games.

   Цьогорічний захід присвячений Міжнародному дню захисту дітей. На захід до Подвір`ївського ліцею прибули здобувачі освіти разом з вчителями фізичної культури та педагогами-організаторами ОЗО «Лівинецький ліцей», Козирянської гімназії, філії ОЗО «Лівинецький ліцей», Зеленецького ліцею.

   Програма заходу складалась зі змагальної та культурної частин. Культурна частина  дала можливість  ліцеїстам Подвір’ївського ліцею презентувати свій заклад,  як базовий з підготовки та проведення різних спортивних змагань, бо саме вони є призерами (І, II, III місця) обласних змагань з баскетболу (хлопці та дівчата). Це -  велика заслуга, праця, любов до фізичної культури та спорту вчителя фізичної культури Козака Олександра Васильовича. Візитівка-привітання, весела руханка «завела» учасників змагань, дала можливість познайомитись, поспілкуватися між собою, встановити дружні відносини, ознайомитися з різноманітними видами рухової активності.

Змагальна частина включила в себе естафети, які не потребували спеціальної підготовки.  Під час естафет  учасникам потрібна була швидкість, витримка, координація - як власна, так і командна. А на завершення майстер-клас з  баскетболу (хлопці та дівчата) для  гостей.

І в підсумку  ліцеїсти Подвір’ївського ліцею разом зі своїм наставником  представлятимуть Лівинецьку ТГ на обласному етапі  «Cool Games», як призери фінального, територіального етапу.

ЩИРОСЕРДНО ДЯКУЄМО меценатам, дирекції закладу освіти, педагогам, ліцеїстам за гостинність та смаколики для дітей.

ПЕРЕМОГА!!! ПЕРЕМОГА - це наші діти – квіти української землі!!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь