A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Бізнес-ідеї буковинців: чим будуть займатися отримувачі грантів в рамках урядової програми «єРобота»

Дата: 23.11.2022 09:18
Кількість переглядів: 91

В рамках урядової програми «єРобота» нещодавно схвалення отримали 9 бізнес-ідей, які подані впродовж 9 хвилі з 17 по 30 жовтня 2022 року.

Таким чином на Буковині будуть реалізовані нові ідеї у бізнесі.  Більшість переможців цього етапу планують створення та розвиток власної справи на Вижниччині. Зокрема, у селі Руська заплановане відкриття цеху, що спеціалізуватиметься на виробництві  вареників та пельменів. У селі Мариничі заплановане розширення бізнесу по заготівлі грибів, у  смт Берегомет – відкриття мініпекарні з випічки трьох видів бездріжджового хліба та відкриття магазину побутової техніки та господарських товарів у с.Мигово.

Підприємці мають намір розширити асортимент продукції та займатися збіркою міжкімнатних дверей, також планується розширення асортименту товарів у продуктовому магазині, буде відкрито виробництво похоронних атрибутів, зокрема – надмогильних конструкцій.

У Чернівцях запрацює новий вид послуг – доставка бургерів (картопля по домашньому, картопля фрі, сирні кульки), а у  м.Сторожинець відкриється центр перевірки зору та торгова точка «Оптика». 

  • За грантові кошти буде закуплене обладнання, устаткування та сировина для розвитку і розширення діючого бізнесу. Це дозволить розпочати власну справу та збільшити виробничі потужності, що дасть можливість створити нові робочі місця, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

З початку дії урядової програми «єРобота», на Буковині схвалення отримали 60 бізнес-ідей, будуть створені 132 робочих місця. Загальна сума грантових  коштів складає понад 14 млн грн.

Нагадаємо, прийом заявок на отримання мікрогрантів триває, заяви приймаються до 12 грудня 2022 року на Порталі Дія.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

 

 

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь