A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

У Центрах обслуговування платників представники бізнесу та громадяни отримали понад 72,1 тис адміністративних послуг

Дата: 19.11.2022 17:20
Кількість переглядів: 117

В Чернівецькій області при державних податкових інспекціях діють 13-ть Центрів обслуговування платників, які працюють та надають адміністративні послуги у звичному режимі. Відтак, з початку 2022 року податківцями надано 72147 адміністративних послуг буковинцям. З них, понад 24,3 тис в електронному вигляді, решта 47,8 тис безпосередньо у територіальних ЦОПах. Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

У податковій службі наголошують, адміністративні послуги, що надаються територіальними органами ДПС, можна отримати не лише у Центрах обслуговування платників, але й в електронному вигляді через Електронний кабінет платника. Та рекомендують платникам податків подавати звітність до ДПС через Електронний кабінет.

Інформація про порядок надання адміністративних послуг, режими доступу до приміщень представлена на офіційному вебсайті ДПС у Чернівецькій області у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги»: https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/

Податківці нагадують про режим роботи ЦОПів: понеділок-четвер центри працюють з 8.00 год. до 17.00 год., у п’ятницю з 8.00 год. до 15.45 год., обідня перерва з 12.00 год. до 12.45 год., вихідні дні – субота, неділя.

 

Фахівці податкової служби Буковини розглянули 106 запитів на отримання публічної інформації

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, що за десять місяців 2022 року буковинські податківці  розглянули 106 запитів на отримання публічної інформації.

В цілому, найбільше запитів надійшло від громадян – 88. Від юридичних осіб надійшло 15 запитів та від представників засобів масової інформації – 3 запити.

Основна запитувана інформація стосувалась: наявності або відсутності податкового боргу по єдиному податку та ЄСВ; зняття з обліку як платника податків; незастосованих штрафних санкцій та пені; заборгованості по податках та платежах; відповідності/невідповідності платника ПДВ критеріям ризиковості платника податку; ставки та терміни сплати єдиного податку.

У регіональній податковій службі підкреслюють, всі отримані запити були розглянуті вчасно та не залишилися поза увагою.

Крім того, податківці нагадують платникам, що запити на отримання публічної інформації можуть бути надіслані  на поштову адресу  Головного управління ДПС у Чернівецькій області: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А  та на офіційну електронну адресу: cv.official@tax.gov.ua.

Також запити можна направити через «Електронний кабінет» (http://cabinet.tax.gov.ua.) з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Форма для подання запиту на отримання публічної інформації: Головна>ДПС у регіоні>Головне управління>Публічна інформація: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/dostup-do-publichnoi-info/forma-podannya-zapitu/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь