A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Зверніть увагу, інформація для БАТЬКІВ - Хаггі Ваггі в Ельфійській гавані - дуже небезпечна тенденція дісталася до наших дітей.

Дата: 25.07.2022 12:07
Кількість переглядів: 325

Дивна істота з ще дивнішою усмішкою, що підкреслена червоним кольором губ. Навіть кумедно. І його ласкаво звуть Хаґґі Вагґі.

Цей усміхнений любитель обіймів – персонаж жахів 16+, який обіймає, щоб убити, а червоний на обличчі навколо його численних зубів – символ проливаючої крові своїх жертв.

І поставивши дітям одне питання – чи знають вони, хто такий Хаґґі Вагґі. Багато захоплених "так".

Дорогі батьки, просимо вас – давайте контролювати дітей онлайн. Ми робимо це для того, щоб донести до тих з вас, хто гадки не мав, про що цей невидимий талісман, чия популярність зростає зі шаленими темпами,а багато хто з нас і гадки про нього не мали. Ми робимо це, щоб нагадати вам, що, крім своїх дивовижних переваг, сучасні ґаджети несуть величезну загрозу.

Huggy Wuggy - гра, на якій в інтернеті було створено багато агресивного, моторошного контенту. Ваші діти можуть легко натрапити на це на громадському YouTube сервісі. Аналогічно як і наступним варіантом брутального серіалу ГРА В КАЛЬМАРА з єдинорогами замість Свинки Пеппи. У якому герої жорстоко вмирають після програшу у дитячій грі. І це лише дві найбільш трендові речі останнім часом в океані неадекватного контенту в інтернеті.

Дошкільнята до цього точно не готові. Що робити маленьким дітям з такою кількістю агресивних моделей поведінки на екрані, коли їх розвиток передбачає трохи інше? Як вони повинні справлятися з таким тривожним навантаженням після перегляду сцен вбивства, налаштованих на зупинку музики, і водночас навчаються справлятися з емоціями втрати ровесника?

Давайте контролювати контент, який доходить до наших дітей. Давайте дозволимо їм правильно розвиватись. Давайте не будемо руйнувати їхній світ. Давайте захистимо їх від того, що ми можемо обмежити, доки вони не зможуть захистити себе.

Дякуємо за свідоме батьківство


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь