A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

У обласному військкоматі розповіли, хто активно долучається до лав збройних сили

Дата: 28.03.2022 15:04
Кількість переглядів: 174

Фото без описуЛави військових частин продовжують поповнювати захисники з усіх регіонів країни, додаючи міці нашому славному війську в боротьбі з російським окупантом.

Відтак, із Чернівецької області в складі команд, які вирушають на підкріплення фронтовикам, є як буковинці так і чоловіки з інших регіонів. Про це інформує Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Рятувати воїнів під час бойових дій поїхав Олександр з Харківщини. Він, як і інші свідомі чоловіки, здатні боронити країну, став на облік у військкоматі та був призваний на військову службу.

Олександр має дві вищі освіти, працював маркетологом у фінансовій кампанії. Наразі доводиться застосувати навички медичного працівника. Зізнається – ніколи б не міг повірити, що прийде час рятувати життя військових та мирних жителів від бомбардувань та куль російської армії.

Володимир працював в автомобільній сфері в Краматорську, допоки окупанти не знищили його дім та бізнес. Привіз сім’ю в Чернівецьку область, а сам пішов воювати.

«Роблю, те що маю робити, бо це мій обов’язок, – каже чоловік, – Певен, мій півторарічний син, хоч і не сказав, та мабуть подумав, що це краще, що я зараз можу зробити. Коли подорослішає – розповім йому, чому поїхав і що робив, аби для нього здобути перемогу».

Буковинець Андрій до широкомасштабної війни працював терапевтом в одній із районних лікарень. До територіального центру комплектування прийшов добровільно. За допомогою небайдужих та волонтерів, зібрав з собою чималий запас медикаментів та обладнання.

Шана кожному, хто сьогодні виконує священний обов’язок та захищає Батьківщину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь