A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

«Спроможна школа для кращих результатів»: Уряд змінив порядок та умови надання субвенції. Постанова набула чинності

Дата: 07.02.2022 12:07
Кількість переглядів: 163

Уряд вніс зміни до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів». Відповідна Постанову № 77 від 02.02.2022 оприлюднена на Урядовому порталі.

Зміни встановлюють співвідношення обсягу співфінансування з місцевого бюджету залежно від індексу податкоспроможності відповідного бюджету:

  • для обласних бюджетів та бюджетів міських територіальних громад з індексом податкоспроможності понад 1,1: не більш як 70% – за рахунок субвенції та не менш як 30% – за рахунок коштів місцевих бюджетів;
  • для бюджетів сільських та селищних територіальних громад з індексом податкоспроможності понад 1,1: не більш як 80% – за рахунок субвенції та не менш як 20% – за рахунок коштів місцевих бюджетів;
  • для бюджетів місцевого самоврядування з індексом податкоспроможності 1,1 та менше: не більш як 90% – за рахунок субвенції та не менш як 10% – за рахунок коштів місцевих бюджетів;
  • для бюджетів місцевого самоврядування, з яких здійснюється фінансування закладів, що розташовані в селах (селищах), які мають статус гірських населених пунктів, та у населених пунктах на лінії зіткнення – не більш як 95% за рахунок субвенції та не менш як 5% – за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Постанова визначає і строк подання проєктів, що можуть бути реалізовані за кошти відповідної субвенції. Області, Київська міська держадміністрації проводять перевірку поданих документів на відповідніть Порядку та умовам і за результатами розгляду подають їх у МОН щороку не пізніше 1 березня.

Комісія МОН, яка розглядає подані проєкти, отримала можливість формувати пропозиції щодо переліку проєктів для здійснення перерозподілу невикористаних коштів субвенції між проєктами, що відповідають Порядку та умовам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь