A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Буковинців кличуть до бригади територіальної оборони: що пропонують

Дата: 04.01.2022 18:19
Кількість переглядів: 295

Бригада територіальної оборони Чернівецької області продовжує набирати особовий склад. Таким чином, буковинці мають нагоду проходити службу за місцем проживання, забезпечуючи захист своєї домівки.

Наразі у бригаду на різні спеціальності потрібні особи рядового, сержантського та офіцерського складу. Пріоритет надаватимуть військовозобов’язаним, які брали участь в бойових діях АТО/ООС.

Як інформує Чернівецький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, завданням підрозділів територіальної оборони є охорона важливих об’єктів і комунікацій, забезпечення умов для функціонування органів місцевої влади, боротьба з незаконними збройними формуваннями та підтримання режиму воєнного часу.

Що ж до платні, то в середньому вона складає від 11 000 грн. для рядового складу, 13 000 грн. – для сержантського та від 14 000 грн. – для офіцерського. До того ж, будь-який громадянин, який підписує контракт під час особливого періоду, матиме збережену зарплатню за основним місцем роботи, або пенсію, якщо він пенсіонер.

Крім того, військовослужбовцям тероборони надають безоплатну кваліфіковану меддопомогу у військово-медичних закладах та пільгове санаторно-курортне лікування.

Контракт можна укласти на 3 роки особам рядового та сержантського складу та на 5 років – офіцерського. Максимальний вік при цьому становить 57 та 55 років відповідно.

Аби підписати контракт на проходження дійсної військової служби в підрозділі тероборони, охочі мають звернутися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем мешкання, подати відповідні документи та пройти медкомісію.

Також до тероборони долучаються сотні громадян, які укладають контракт в резерві, при цьому не полишаючи основного місця роботи.

Телефонуйте, аби дізнатись більше інформації: 0372525561, 095589530


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь