A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Виїзна робоча зустріч директора Кельменецької районної філії Чернівецького ОЦЗ Едуарда Секрети із сільським головою Лівинецької сільської ради Андрієм Гермаком.

Дата: 30.11.2021 19:08
Кількість переглядів: 541

Фото без описуСпівпраця служби зайнятості з ОТГ не обмежується лише наданням послуг мешканцям громад.Постійно відбуваються робочі зустрічі керівника філії з головами ОТГ, під час яких обговорюються питання щодо інноваційних підходів в роботі служби зайнятості, здійснення активних дій щодо сприяння підприємницькій ініціативі та самозайнятості населення в громадах, а також ряд інших, не менш важливих питань з соціально-економічного життя громад.

В рамках такої зустрічі, яка відбулася сьогодні 30 листопада 2021 року, директора Кельменецької районної філії Чернівецького ОЦЗ Едуарда Секрети із сільським головою Лівинецької сільської ради Андрієм Гермаком проаналізовано результати співпраці сільської ради зі службою зайнятості та перспективи розвитку інфраструктури території громади.

Андрій Васильович розповів про перспективи розвитку громади, позитивно охарактеризував співпрацю з центром зайнятості. У руслі конструктивного діалогу обговорювалися нагальні питання щодо сфери зайнятості, шляхи подолання безробіття на території сільської ради, заходи, що вживаються місцевою владою з легалізації трудових відносин між найманими робітниками та роботодавцями, підтримки малого і середнього підприємництва та інше. Особливу увагу було приділено одному із дієвих напрямків активної політики зайнятості населення, а саме організації громадських робіт, оскільки вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи, а також є засобом переходу до постійного працевлаштування.

Голова громади та представники центру зайнятості у форматі активного спілкування говорили про перспективи реалізації соціально-економічного розвитку громади, окреслили шляхи подальшого вдосконалення співпраці та соціального партнерства. Директор філії Едуард Секрета наголосив, що служба зайнятості є сервісною установою, виконує соціальну функцію, надаючи допомогу людям і завжди відкрита до співпраці. На сьогодні служба зайнятості пропонує широкий спектр послуг щодо підбору персоналу, запроваджуються нові механізми самопрезентації як роботодавців, так і шукачів роботи в режимі он-лайн.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь