Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Робота є: у Чернівцях проходить ярмарок вакансій

Дата: 23.09.2021 15:03
Кількість переглядів: 221

Фото без опису50 працедавців Чернівців презентують понад 300 вільних посад шукачам роботи. Водночас 10 професійно-технічних та вищих навчальних закладів представляють професії та спеціальності, котрі можна у них опанувати. 23 вересня 2021 року на Соборній площі м. Чернівці проходить «Ярмарок вакансій», організований обласною службою зайнятості.

Фахівці служби зайнятості створили для роботодавців та шукачів роботи комунікаційний майданчик, де вони можуть задовольнити потребу у кадрах та отримати бажану посаду. Є вільні робочі місця у банківській сфері, у галузях промислового виробництва, легкої промисловості, у сфері послуг, охорони здоров’я, освіти, житлово-комунального господарства тощо, - інформує директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

         Роботодавці міста пропонують заробітну плату від мінімальної до 27 тисяч гривень. Є пропозиції роботи і для кваліфікованих робітників, і для осіб, які не мають спеціальної освіти. Нині роботодавці шукають вантажників, швачок, слюсарів, електрогазозварників, водіїв автотранспортних засобів, охоронників, прибиральників тощо. Знайти вільну посаду на ярмарку можуть і фахівці з вищою освітою, до прикладу бухгалтери, економісти, менеджери-управителі, інженери тощо.

          Тут  можна отримати консультацію фахівців служби зайнятості, зокрема, охочих інформують про вакансії області та загалом України, а також надають профорієнтаційні послуги тощо.

         Професійно-технічні та вищі навчальні заклади міста презентують професії, які можна у них опанувати, та проводять майстер-класи. Це допомагає старшокласникам визначитись з вибором майбутнього професійного шляху. Адже на ярмарку можна дізнатися яких саме фахівців потребують роботодавці, а відтак зіставити власні бажання, можливості та потреби ринку праці.

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості

вул. Університетська, 31,  м. Чернівці, 58000, 52-23-76

Е-maіl: orgcvocz@gmail.com

Web: https://chn.dcz.gov.ua  

Facebook  https://www.facebook.com/chn.dcz/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь