A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Серпнева коференція ( форум) працівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти гуманітарного відділу Лівинецької сільської ради

Дата: 30.08.2021 20:09
Кількість переглядів: 975

Фото без опису«Про підсумки розвитку освіти у 2020/2021 навчальному році та пріоритетні  завдання на 2021/2022 навчальний рік»

     Якісна освіта  є результатом системного, наскрізного утвердження найвищих загальнолюдських цінностей у системній роботі закладів освіти.

      Кожна людина має право на здобуття якісної освіти. Якісна освіта насамперед - це чинник саморозвитку особистості, шлях до успіху в житті, запорука добробуту людини й держави.

     30 серпня 2021 року відбулася Перша Серпнева конференція ( форум) працівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти гуманітарного відділу Лівинецької сільської ради.

    Вся педагогічна спільнота Лівинецької громади зібралася на традиційну серпневу конференцію для того, щоб проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік та визначити стратегічні пріоритети розвитку освіти на наступний період, враховуючи об'єктивно відчутні трансформації в галузі, які з кожним днем набирають обертів й об'єднуються в поняття "освіта".

    У роботі конференції взяли участь: Андрій Гермак,  Лівинецький сільський голова, Таїсія Паламар, голова об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Лівинецької ТГ, Кельменецької ТГ, старости старостинських округів Лівинецької сільської ради, керівники закладів освіти, заступники керівників закладів освіти, вчителі, голови ПК, вчителі-пенсіонери, голови батьківських комітетів закладів освіти.

     З вітальним словом до присутніх працівників галузі освіти звернувся Лівинецький сільський голова  Андрій Гермак,
 висловивши педагогам подяку і шану за терпіння, мудрість, щоденну сумлінну працю, готовність до нововведень і роботи в різних форматах, швидке опанування новітніх технічних засобів на благо громади і виховання гідних громадян України.

    Із доповіддю «Про підсумки розвитку освіти у 2020/2021 навчальному році та пріоритетні завдання на 2021/2022 навчальний рік» виступила  начальник гуманітарного відділу Лівинецької сільської ради Іванна Власова. У доповіді були розкриті існуючі в освітній галузі проблеми й зорієнтовано керівників закладів освіти та педагогів на ефективну роботу щодо створення нового освітнього середовища та підвищення якості освітніх послуг. Зазначено, що попередній навчальний рік став справжнім випробуванням на сучасність, уміння адаптуватися, стійкість та готовність іти до мети в умовах вимушеного дистанційного освітнього процесу.

 Таїсія Паламар, голова об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Лівинецької ТГ, Кельменецької ТГ подякувала  всім освітянам за плідну працю, за достойну підготовку до нового навчального року, за їх педагогічну майстерність і  добро, яке вони дарують своїм вихованцям. Зазначила, що головна мета - продовжувати створювати таку школу, в якій буде приємно навчатися, яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх в житті.

     Після привітань, гарних настанов  Андрій Гермак, Таїся Паламар, Іванна Власова нагородили працівників закладів освіти Лівинецької територіальної громади ПОДЯКАМИ та грошовими нагородами, квітами від організації профспілки працівників освіти і науки України Лівинецької ТГ, Кельменецької ТГ за участь підготовки закладів освіти до нового 2021/2022 навчального року та з нагоди Дня знань та 30 - річчя з Дня Незалежності України.

    Під час заходу ДІАЛОГОВІ ПЛАТФОРМИ  керівники, заступники керівників закладів освіти, дошкільної освіти, педагоги обговорили проблеми та здобутки освітянської галузі впродовж навчального року 2020/2021 і визначили пріоритетні напрямки роботи на прийдешній навчальний рік.

     Так, за результатами роботи Першої Серпневої конференції ( форуму) працівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти гуманітарного відділу Лівинецької сільської ради, основними пріоритетними завданнями на навчальний період 2021/2022 є:

-        відкриття додаткових груп  у діючих ЗДО

-        опорний заклад освіти «Лівинецький ліцей» в дії

-        функціонування філій при опорному закладі освіти

-        надання якісних освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами

-        забезпечення кваліфікованими працівниками заклади освіти

-        недопущення скорочення мережі закладів освіти

-        залучення дітей до гурткової роботи, факультативних курсів, спортивних видів діяльності 

- забезпечення належних умов ля організації дистанційного навчання

-        вакцинація педагогів та працівників закладів освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь