A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Денис Шмигаль відвідав центр масової вакцинації від COVID-19 у Новодністровську

Дата: 17.08.2021 21:15
Кількість переглядів: 277

Фото без описуЦентр масової вакцинації від COVID-19 у Новодністровську під час візиту на Буковину відвідав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Разом із головою Чернівецької обласної державної адміністрації Сергієм Осачуком та його заступницею Наталією Гусак він ознайомився із роботою медиків та умовами проведення імунізації.

Так, очільникові Уряду розповіли, що станом на 13 серпня у Новодністровську щеплення від коронавірусу вже зробили 2682 особи, із них у центрі вакцинації – 554 людей. Також у місті вже імунізували близько 30% освітян.

Прем’єр-міністр наголосив, що вакцинація – це єдиний спосіб уникнути нових втрат, яких може завдати COVID-19. Тож сьогодні спільне завдання органів державної влади – напрацювати колективний імунітет.

Як зазначив Сергій Осачук, на Буковині щоденно працюють 9 центрів масової вакцинації, 5 – у Чернівцях та 4 у регіонах. Крім того, діють 72 пункти щеплень, тож доступ до процедури є у всіх куточках області. На вибір буковинці мають чотири вакцини – CoronaVac, Moderna, Pfizer, AstraZeneca.

«Ми постійно нарощуємо темпи вакцинальної кампанії. Якщо у червні в області зробили близько 20 тисяч щеплень, то у липні вже майже 50 тисяч, а за половину серпня – 35 тисяч. Маємо намір не збавляти оберти і надалі», – сказав Сергій Осачук.

Нагадаємо, у вівторок, 17 серпня, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час робочої поїздки на Буковину запустив четвертий гідроагрегат Дністровської ГАЕС.

Чернівецька ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь