A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

На Буковині триває опитування роботодавців щодо перспективної потреби у кадрах

Дата: 02.07.2021 19:56
Кількість переглядів: 282

Чернівецька область ввійшла у десятку областей України, де триває реалізація проєкту щодо вивчення тенденцій розвитку регіонального ринку праці, його професійної структури, нинішньої та перспективної потреби регіону в працівниках у професійному та кваліфікаційному розрізі. Наразі фахівці служби зайнятості здійснюють опитування роботодавців, в анкетуванні вже взяли участь 368 працедавців області.

  • На ринку праці Чернівецької області вже тривалий час спостерігається дисбаланс між попитом та пропозицією робочої сили.  Опитування допоможе визначити перспективні потреби роботодавців у кадрах та сформувати регіональне замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. А це в свою чергу мінімізує дисбаланс на ринку праці, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Впродовж місяця заплановано опитати майже 500 роботодавців, це будуть представники як великих підприємств, так і малого та середнього бізнесу. Така інформація допоможе готувати фахівців, які потрібні у  регіоні. 

Опитування є анонімним, а його результати будуть використані в узагальненому вигляді для обґрунтування обсягів навчання та удосконалення програм підготовки молоді.

Опитування проводиться в рамках програми EU4Skills, що здійснює підтримку реформи професійно-технічної освіти в Україні та її наближення до реальних потреб роботодавців.

Довідково. Нагадаємо, Чернівецька область з квітня  2021 року долучилася до пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. Проєкт реалізовується за участю експертів програми EU4Skills та Державного центру зайнятості на базі Вінницького, Дніпропетровського, Запорізького, Кіровоградського, Львівського, Миколаївського, Одеського, Полтавського, Рівненського, Чернівецького обласних центрів зайнятості.

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь