A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТІВ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ, ПРОЕКТИ ЦИХ АКТІВ І АНАЛІЗ ЇХ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ

Дата: 28.05.2021 15:56
Кількість переглядів: 485

Фото без описуУвага!

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

             Відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", 28 Травня  2021 року  на офіційному сайті Лівинецької сільської територіальної громади в розділі "Регуляторна політика" Про встановлення місцевих податків і зборів на території Лівинецької сільської територіальної громади на  2022  рік.

буде оприлюднено для обговорення та отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб (їх об’єднань) проєкт регуляторного акту "Про встановлення плати за землю  на території Лівинецької сільської територіальної громади", з аналізом регуляторного впливу. 

           Проєктом передбачається встановити з 2022 року на території Лівинецької сільської територіальної громади місцеві податки в  частині плати за землю  (земельного податку), Єдиного податку, Податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, Туристичного збору, Податку на транспорт,  що забезпечить наповнення доходної частини місцевого бюджету. Як наслідок, громада отримує упевненість у можливості виконання соціально-економічних програм, які спрямовані на забезпечення належного рівня життя жителів територіальної громади, органи місцевого самоврядування виконають вимоги Податкового кодексу України в частині встановлення місцевих податків. Прийняття даного регуляторного акту також дозволить забезпечити прозорість та відкритість діяльності органів місцевої влади. Також надання пільг відповідним категоріям платників, відповідно до чинного законодавства України.

            Протягом  одного місяця з 28 травня 2021 року  по 28 червня 2021 року  відділ фінансів, економіки та інвестицій Лівинецької сільської ради та відділ управління земельних ресурсів Лівинецької сільської ради будуть  приймати у письмовому вигляді зауваження і пропозиції за адресою: Чернівецька обл. Дністровський р-н, с. Лівинці, вул. Головна, 13.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь