A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Тиждень математики. Зеленецька ЗОШ.

Дата: 18.05.2021 17:22
Кількість переглядів: 498

Фото без опису2020-2021 навчальний рік оголошено роком в Україні. Це допоможе привернути увагу всього суспільства до розвитку математичної грамотності не лише у школярів, а і у всіх наших громадян. 
З метою створення умов для підвищення пізнавального інтересу учнів до точних наук, пропагування досягнень математичної науки, стимулювання творчої активності через використання інформаційних технологій, розкриття здібностей учнів з 11 по 14 травня 2021 року в середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Зелена  був проведений Тиждень математики вчителем Тодорчук Д. Г. 

Девізом математичного тижня були слова Софії Ковалевської: «Серед усіх наук, які відкривають шлях до пізнання законів природи, найвеличнішою є математика».
Для проведення були задіяні учні 5-10 класів, які були учасниками різних видів змагань.
В понеділок, 11.05.2021р., відбулося відкриття тижня: учнями 6 класу була випущена газета « Математика є прообразом краси світу». Також учні підготували проект «Внесок українських вчених у розвиток математики».
Учні 5-10 класів прийняли активну участь у розгадуванні ребусів, загадок та головоломок. Найактивнішими були Банар Х. ( 10 клас), Лучик В. (10 клас), Коцюбан Є. (10 клас).
Протягом предметного тижня було проведено багато різнопланових позакласних заходів:
– учні 7-го класу випробували свої інтелектуальні здібності у вікторині «Весела, цікава математика». За результатами вікторини перемогла Бойчук А.;
– весело і динамічно пройшла вікторина «Подорож містом математичних загадок». Учні 8-9-х класів показали свої знання з математики, проявили кмітливість, уяву та переконали всіх присутніх, що математика – це цікаво, весело і потрібно. Звання кращого математика отримали  Берляк Ю., учениця 8-го класу та Бойчук Д., учень 9 класу.;
– учні 5 класу з цікавістю розв’язували задачі з сірниками. Найбільше задач розв’язали Бойчук М. та Партолюк А.;
– учні 6 класу показали свої знання по темі «Координатна площина» у конкурсі « Юний художник». Найкращими були Кудрявська А., Андрійчук Д., 
Моргуляк В.;
– між учнями 7 класу проведено конкурс « Морський бій», перемогла дружба.
Підготовлено та проведено  відкритий урок з математики у 5 класі на тему «Розв'язування вправ на всі дії з натуральними та дробовими числами».
На протязі тижня учні переглянули відео «Математика в природі», « Цікава математика», фільм «Ігри розуму», «Цікаві факти з життя відомих математиків», малювали малюнки «Математика моїми очима», учні 5-6 класів читали математичні казки.

Зеленецька ЗОШ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь