A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Тиждень духовності в Михайлівському НВК

Дата: 26.04.2021 12:34
Кількість переглядів: 390

Фото без описуЗ 20 по 23 квітня вчителями початкових класів та вихователями дошкільного підрозділу Михайлівського НВК було проведено Тиждень духовності у дистанційному режимі.

У рамках даного тижня у дошкільному підрозділі вихователем ПодреюС.В. проведено ряд бесід з вихованцями, що охоплювали питання милосердя та доброти по відношенню до оточуючих, переглянуто та обговорено відео-подорож «Сторінками священної Книги».

Учні першого класу разом із класним керівником Паращук Т.А. здійснили онлайн-подорож «Сторінками книги духовності» та провели бесіду «Біблія – найдорожча книга», після час яких, учні мали змогу ближче познайомитися зі змістом Біблії та її важливістю. Також було обговорено відео казку «Те що повертається..!!!» та проведено годину спілкування «Твори добро – добро й до тебе прийде». Дана виховна робота спрямовувала учнів на усвідомлення значущості добра та альтруїзму у людському житті.  

Класоводом, другого та третього класів, Герасимчук О.В. було організовано онлайн-подорож «Книга Книг», що дозволило вселити інтерес в учнів до самостійного вивчення дитячої Біблії. Також проведено годину спілкування «Допомагай слабким, маленьким, хворим» та виховну бесіду «Людина починається з добра». Де вкотре школярі могли переконатися, що допомагати іншим – це ключ до власного щастя.    

Четвертокласники спільно з класним керівником Перепелюк В.В. на виховній справі «Відчини своє серце добру» обговорили важливість доброзичливості одне до одного у сьогоденні. Окрім цього діти  декламували вірші на релігійну тематику присвячених до дня Великодня. Також проведена бесіда «10 заповідей Божих», де кожен з учнів висловив своє розуміння рядків із святого писання. Самостійно кожним школярем було обрано притчу з дитячої Біблії, яку після домашнього опрацювання було переказано у онлайн-режимі.  

В.о. директора Михайлівського НВК             Вікторія ПЕРЕПЕЛЮК

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь