A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

с.Зелена. Сьогодні ми закінчили прибирати старе кладовище... Всі залишилися задоволені від проведення такої маштабної роботи.

Дата: 20.04.2021 07:28
Кількість переглядів: 1609

Фото без описуСьогодні ми закінчили прибирати старе кладовище... Всі залишилися задоволені від проведення такої маштабної роботи. Майже кожний, хто сьогодні був на прибиранні, хто чи мало доклав зусиль і не пожалів свого часу, зробив для себе чи мало висновків, хтось вслух, а хтось мовчки....

Особисто я переконалася, що навіть невеликими силами можна досягти значних результатів, головне, щоб було бажання і розуміння змінювати своє село на краще… Шкода, що наша молодь і всі , хто міг би долучитися жо цієї справи, так цього і не зробили...Але ж шанувати померлих - це наш святий обов'язок, а тому важливо не забувати дорогу до місць поховання своїх рідних і близьких, аби їхні могили не перетворювалися на пагорби і не заростали парослями і бур'ном.. Хочеться висловити щиру подяку всім і окремо кожному, хто за час прибирання кладовища долучився до проведення робіт із благоустрою, хто надав транспорт, за цілеспрямовану працю на розвиток свого рідного села. Нехай ваша робота воздасться вам сторицею, щире ВАМ спасибі. Сьогодні на території села було проведено чи мало робіт з благоустрою: побілено дерева біля пам'ятника воїнам- односельчанам, упорядковано територію біля церкви , а також біля магазину в центрі. Всім ВАМ велике спасибі !!!!

 

Лариса Бабій-Пероган



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь