Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

До уваги аграріїв!

Дата: 05.04.2021 10:41
Кількість переглядів: 395

Фото без описуЄвропейський Банк Реконструкції та Розвитку пропонує безповоротне фінансове сприяння через проект «Підтримка розвитку сільського господарства та сільських територій», який спрямований на формування кращих умов діяльності малих та середніх підприємств завдяки зміцненню потенціалу торгівлі та сільського господарства, з метою  підтримки розвитку сільських територій на основі розширення можливостей громадян  для працевлаштування й отримання доходів. 

Клас діяльності програми фінансування включає в себе такі види сільськогосподарських секторів, як вирощування однорічних, дворічних та багаторічних культур, відтворення рослин, тваринництво, змішане сільське господарство та після урожайна діяльність.
Завданням програми є впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності продукції, а також забезпечення джерел доходів для мешканців сільських територій, що сприятиме формуванню кращих умов діяльності малих і середніх аграрних підприємств.

Фото без опису
Програма розвитку суб’єктів АПК спрямована на запровадження механізму надання сільськогосподарським виробникам грантової підтримки, адресованої на забезпечення здійснення посівів сільськогосподарських культур насінням сортів і гібридів високих репродукцій, стимулювання ведення органічного сільського господарства та унормування розвитку органічного землеробства. У тому числі, розширення застосування ґрунтозахисних технологій обробітку ґрунту, розвиток фірмового технічного сервісу та запровадження експертної оцінки майбутнього врожаю із застосуванням сучасних технологій.

За  більш детальною інформацією звертайтеся в Дністровську районну державну  адміністрацію  за тел.(03732) 20527 або 096 6661666.

 

Дністровська районна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь