На Буковині у громадах впроваджуватимуть національні проєкти цифровізації

Дата: 26.02.2021 14:06
Кількість переглядів: 293

Фото без описуДієві практики цифрових сервісів та послуг, які можна втілювати в громадах обговорили учасники спільного форуму Мінцифри та Мінрегіону «Громада в Дії».

Форум відкрили Віце-прем'єр-міністр – Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров та Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Буковину на форумі представляв заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Роман Скигар.

– Ми усіляко сприяємо впровадженню національних проєктів цифровізації на місцях. Головне наше завдання на даному етапі – підтримувати та бути надійними партнерами громад у цифровому розвитку, – зазначив Роман Скигар.

Під час форуму, зокрема, ішлося про те, що кожен українець, незалежно від того, де він проживає, має відчути реальні зміни від цифровізації. Україна ж повинна стати найзручнішою державою у світі – з інтернетом у кожному куточку та рівними можливостями для розвитку кожного.

Також під час заходу представили Комплексну стратегію цифровізації регіонів: розбудову цифрової інфраструктури, впровадження національних проєктів цифровізації і запуск їх в регіонах.

Фото без опису

Джерело: (Погляд)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь