Тиждень морально – етичного виховання «Людина починається з добра».

Дата: 05.02.2021 19:46
Кількість переглядів: 1932

Фото без описуЗ 01 по 05 лютого 2021 р. у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с.Лівинці пройшов тиждень морально – етичного виховання  «Людина починається з добра». Завданням кожного освітнього закладу є не лише навчити учня, а й виховати високоморальну особистість. Саме таке завдання ставлять перед собою вчителі нашої школи щодень й під час кожного уроку. Проведення тижня  морально-етичного виховання дозволив учням дізнатися ще більше про поняття добра, милосердя, людяності та вихованості.

У рамках тижня класоводи 1-4 класів провели з учнями бесіди «Чи можна змінити свій характер?», у ході якої пояснили дітям, що таке характер, які погані риси характеру впливають на здоров’я людини, розвиток мислення, усного мовлення, словникового запасу, виховувати ввічливість.
У 5-8 класах – бесіди «Як ми виконуємо свої обов’язки», на яких ознайомили дітей із правами та обов’язками, сприяли поширенню правової культури серед учнів.
04 лютого класні керівники 9-11 класів провели морально-етичні бесіди     «У кого немає в душі минулого, у того не може бути  майбутнього». Саме завдяки даній тематиці вчителі допомогли формувати у школярів ціннісне ставлення до Батьківщини, народу, людей; розвивати почуття гордості за славне минуле рідного народу; формувати сімейні цінності; виховувати прагнення примножувати своєю працею здобутки свого народу.

Навчаймося добра, як вчаться мові діти,
Щоб потім все життя його творить святе.
Плекаймо крізь роки троянди ніжні й жито,
Тримаймо у серцях, як сонце золоте.
Даруймо для людей погожі дні весняні,
Щоб щедрим садом вік святився небокрай,
Щоби беріз пісні лунали до нестями
І повнився добром наш дім і рідний край. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь