A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Бібліотека с.Подвір'ївка - Новини

Бібліотека-філіал Подвір'ївка.Всесвітній день здоров’я щорічно відзначається 7 квітня.

Всесвітній день здоров’я щорічно відзначається 7 квітня. Традиція проводити в цей день заходи, присвячені проблемам збереження здоров’я та профілактики захворювань, приурочена дню створення у 1948 році Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), на яку покладено вирішення міжнародних проблем, пов’язаних з охороною здоров’я населення планети.

16:29 07.04.2021

Міжнародний день дитячої книги. Бібліотека-філіал Подвір'ївка

Повір у казку і усе здійсниться, Що мріється уже які роки. І принц чарівний на коні присниться,  Все буде добре казці завдяки. А в рік Новий прийдуть нові надії,  То ж усміхнися сонечку вгорі. Хто щастям долю обділити сміє? Не дасть злетіти мріям до зорі? Повір у казку. І живи щасливо,  Перетерпіти зможеш тільки ти, Перебороти і створити диво, І досягнути власної мети.

20:25 01.04.2021

Бібліотека-філіал Подвір'ївка 21 березня по всьому світу володарі рими, їх музи і шанувальники відзначають День поезії.

21 березня по всьому світу володарі рими, їх музи і шанувальники відзначають День поезії. Свято відзначається щорічно з 1999 року. Згідно резолюції 30-ї сесії ЮНЕСКО, яка проходила в 1999 році в Парижі, було прийнято рішення щорічно відзначати Всесвітній день поезії(World Poetry Day). Основна ідея цього свята полягає у збереженні зникаючих мов, розвитку літературного жанру, поширенні поетичного руху в усьому світі.

16:56 19.03.2021

Бібліотека-філіал Подвір'ївка. "Він був сином мужика — і став володарем у царстві духа.

"Він був сином мужика — і став володарем у царстві духа. Він був кріпаком — і став велетнем у царстві людської культури. Він був самоуком — і вказав нові світи й вільні шляхи професорам і книжним ученим.  Десять літ він томився під вагою російської солдатської муштри, а для волі Росії зробив більше, ніж десять переможних армій", — писав Іван Франко.

17:30 09.03.2021

Бібліотека-філіал Подвір'ївка

Шановні жінки! Дорогі односельчанки! Прийміть найщиріші та найтепліші слова вітань із нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 Березня.

12:36 06.03.2021

Бібліотека-філіал Подвір'ївка

...А в природі вже пахне весною, Аромат той приємний для всіх. Білий сніг не лежить вже горою, А джерельцем співочим побіг. Щоб очистити землю й омити, Та прокласти шляхи для весни. Хоч зима й завертає сердито, Та весна вже приходить у сни. Йде весна-королева по світу І співає на всі голоси, Та заквітчує землю прогріту, Творить дивні картини краси.    Надія Красоткіна

07:32 01.03.2021

21 лютого в усьому світі відзначають Міжнародний день рідної мови.

Любіть рідну мову Мова — краса спілкування, Мова — як сонце ясне, Мова — то предків надбання, Мова — багатство моє. Мова — то чиста криниця, Де б'є, мов сльоза, джерело, Мова — це наша світлиця, Вона як добірне зерно. Мова — державна перлина, Нею завжди дорожіть: Без мови немає країни  Мову, як матір, любіть!  Федір Пантов 

12:53 21.02.2021

АНГЕЛИ МАЙДАНУ

Горить свіча і пам’яті сльоза додолу з неї краплями стікає. Земля ридає, плачуть небеса – Майдан героїв з почестю ховає. Їх взяв Господь, щоб ангелом в раю В його садах довічно проживати. Вони завжди залишаться в строю, Про них народ пісні буде співати. Небесна сотня білих журавлів, Душа яких летить під небесами. Ніхто із вас вмирати не хотів, Хай вічна пам’ять лишиться за вами.

16:03 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь