A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Протидія домашньому насильству

Уряд затвердив План невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства

Сьогодні Уряд затвердив розпорядження Кабінету Міністрів України „Про затвердження Плану невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства”, розроблений Мінсоцполітики.

21:14 21.04.2021

Не дай домашньому насильству шанс!

Мінсоцполітики як національний координатор з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі співпрацює з усіма зацікавленими міністерствами і відомствами, неурядовими громадськими організаціями з метою оперативного реагування на факти насильства та надання необхідних послуг для постраждалих.

16:16 09.04.2021

Формуючи політику у сфері протидії домашньому насильству, Мінсоцполітики приділяє увагу превентивним заходам

Карантин та пов’язана з ним ізоляція спричинили сплеск домашнього насильства в усьому світі, зокрема, і в Україні. Карантин скорегував життя багатьох людей та сімей. Багато хто опинився 24/7 зі своєю сім’єю. В таких випадках часто трапляються сварки та конфлікти, і випадки домашнього насильства також не є винятком.

12:46 05.04.2021

В умовах пандемії Мінсоцполітики забезпечено безперебійну роботу спеціалізованих служб підтримки постраждалих від домашнього насильства.

В умовах пандемії Мінсоцполітики забезпечено безперебійну роботу спеціалізованих служб підтримки, зокрема, мобільних бригад соціально – психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі та притулків для постраждалих від домашнього насильства.

10:48 31.03.2021

Мінсоцполітики розпочинає інформаційну кампанію «Не дай домашньому насильству шанс!»

Для переважної більшості людей домашнє насильство – це традиційно вкорінена норма, установлена поколіннями. Постраждалі від домашнього насильства (переважно жінки) не можуть належним чином виконувати свої батьківські обов’язки, внаслідок чого зростає рівень соціального сирітства.

19:46 29.03.2021

ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО, У ТОМУ ЧИСЛІ НАСИЛЬСТВО НАД ДІТЬМИ

Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», в якому запропоновано новий підхід (із використанням європейських та міжнародних стандартів) до боротьби з цим негативним явищем у суспільстві.

20:04 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь