У підрозділах УДМС у Чернівецькій області можна записатися в електронну чергу «сьогодні на завтра»

Дата: 22.10.2024 18:39
Кількість переглядів: 8

Фото без опису

Міграційна служба у своїй життєдіяльності теж має певні «біоритми» – періоди, коли показники оформлення паспортних документів передбачувано збільшуються або скорочуються. Так, вже за місяць-півтора до початку зимових й літніх канікул кількість відвідувачів в підрозділах ДМС стабільно зростає, а в періоди міжсезоння – навесні та восени – очікувано падає.

Виготовлення нового паспорта вимагає певного часу: в залежності від режиму оформлення – 7 або 20 робочих днів. Проте нерідко трапляється, що поїздка запланована, квитки придбано, а термін дії паспорта вкрай невчасно закінчився. І з’ясовується ця обставина просто під час перетину кордону (!!!).

В такі моменти власники паспортів намагаються екстрено продовжити термін дії простроченого документа через проставляння в ньому штампу, вписати у закордоні паспорти дорослих дані про дітей або оформити новий документ щонайдовше за три дні.

Проте перші дві послуги можуть бути надані громадянам лише у зв’язку з необхідністю термінового виїзду за кордон для невідкладного лікування, супроводу тяжкохворого чи через смерть родича, який проживав за кордоном; причому виключно за наявності документів, що ці обставини підтверджують. Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон в надзвичайно прискореному режимі за три дні в умовах воєнного стану та ускладненої логістики фактично технічно неможливе.

Тож єдина можлива порада за таких умов – оформляти паспорт заздалегідь. І  найкращий час для цього – міжсезоння, коли великі черги в підрозділах міграційної служби не спостерігаються, а підприємство з виготовлення паспортних документів працює в режимі зниженого навантаження.

Станом на поточну дату через сервіс «Електрона черга» на сайті ДМС України

 https://dmsu.gov.ua/services/online.html можна забронювати місце в режимі  «сьогодні на завтра» до всіх підрозділів  УДМС у Чернівецькій області, окрім

Чернівецького відділу. До цього підрозділу можна записатися в чергу через термінал попереднього запису безпосередньо за адресою: м. Чернівці, вул. Руська. 248-М.

 

 

Управління ДМС у

Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь