Пісні, що єднають Україну: відбувся обласний мистецький онлайн-фестиваль патріотичної пісні

Дата: 03.10.2024 14:40
Кількість переглядів: 112

Фото без опису1 жовтня педагоги Буковини взяли участь в обласному мистецькому онлайн-фестивалі патріотичної пісні «Пісні, що єднають Україну».

Захід був приурочений до відзначення Дня захисників і захисниць України, Дня козацтва та організований Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

До участі були запрошені вчителі музичного мистецтва та мистецтва закладів загальної середньої освіти, музичні керівники закладів дошкільної освіти, керівники гуртків з художньо-естетичного напряму закладів позашкільної освіти Чернівецької області.

Так педагогам було запропоновано підготувати власний відеоролик із виконанням обраної на свій розсуд патріотичної пісні. Надіслані роботи були представлені під час онлайн-фестивалю. Буковинські освітяни вразили різноманіттям репертуару та майстерністю виконання музичних композицій. До створення відео педагоги залучали своїх колег, учнів та вихованців.

Окрім цього, учасники поділилися історіями про походження обраних творів, їхнє значення в культурній спадщині України та ролі патріотичної пісні у вихованні юного покоління. Особлива увага була надана збереженню автентичних музичних традицій і формуванню в учнівської молоді поваги до національних цінностей через музику.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь