Зустріч із прикордонниками

Дата: 03.10.2024 12:31
Кількість переглядів: 40

Фото без описуПрофорієнтація в школі є важливою складовою для старшокласників. ЇЇ мета – ознайомити з особливостями професійного самовизначення в сучасних умовах, розширити значення та умови правильного вибору професії, визначити професійну спрямованість кожного учня.

А дитина, яка буде компетентна одразу в декількох областях, буде набагато більш конкурентоспроможною.Тож з метою проведення профорієнтаційної роботи щодо навчання в Національній академії Державної прикордонної служби України до ліцею сьогодні завітали представники академії капітан Каразей Владислав та курсанти 3-го навчального курсу факультету правоохоронної діяльності Демидов Ілля, Скоропадський Максим та заступник начальника відділення інспекторів прикордонної служби «Подвірʼївка» з персоналу старший лейтенант Тащук Роман.Співпраця ліцею із прикордонниками є постійною. Тож і сьогодні дякуємо нашим гостям за зустріч. Завжди раді вітати їх у стінах ліцею. Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь