Воркшоп «Консервування, як метод збереження та оптимізації виробництва»

Дата: 22.11.2023 17:08
Кількість переглядів: 74

Фото без опису"30 листопада 2023 р. (початок о 10.00 год.) для крафтових виробників, рестораторів та готель’єрів відбудеться воркшоп «Консервування, як метод збереження та оптимізації виробництва». Під час зустрічі досвідчений кухар-технолог Віталій Качкан розкаже про:

- методи консервування та їх роль у виробництві;
- вплив на якість та тривалість зберігання продукції;
- застосування консервації для оптимізації виробництва.
Захід організовано в межах проєкту "Ridni – офіс технологічних рішень та школа зберігання, консервування та переробки в харчовій сфері» реалізується ГС «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»
Участь у заході безкоштовна, за умови попередньої реєстрації, кількість місць обмежена, лише зареєстровані учасники отримають інформацію про місце проведення заходу.

Щоб долучитися до зустрічі та зареєструватись, переходьте за посиланням:
https://forms.gle/TiUTpbYbAbuowDP7A


« повернутися

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь