Низькотемпературне приготування у вакуумі, як новітній метод консервування
АНКЕТА РЕЄСТРАЦІЇ НА ВОРКШОП: “Низькотемпературне приготування у вакуумі, як новітній метод консервування”.
Запрошуємо крафтових виробників на навчально-практичну зустріч за темою "Низькотемпературне приготування в вакуумі"
Дата: 09.11
Час: 10:00
Місце проведення: с. Недобоївці, Чернівецької обл.
Проєкт «Ridni –офіс технологічних рішень та школа зберігання, консервування та переробки в харчовій сфері» реалізується ГС «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».
Посилання на реєстрацію:
Скористайтесь можливостями - зареєструйтесь на захід.
Отримаєте новий досвід і поспілкуєтесь з колегами - це також багато вартує!"