Оголошення!

Дата: 06.09.2021 11:31
Кількість переглядів: 101

Фото без описуВ рамках проєкту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» у 2021-2022 рр. реалізується програма післядипломного навчання – Управління в українських органах місцевого самоврядування для лідерів, менеджерів середнього рівня, фахівців з публічних послуг громади.


Програма навчання закликана підвищити професійний рівень представників органів місцевого самоврядування та відбуватиметься лише у 10 областях України. Навчальний проєкт проводиться Краківським економічним університетом (Польща) за партнерства спеціально запрошених місцевих вищих навчальних закладів.


По завершенню навчання слухачі отримають свідоцтво про завершення післядипломного навчання, видане Малопольською школою публічного управління Краківського економічного університету (КЕУ), та відповідний український документ, що підтверджує завершення програми підвищення професійної кваліфікації працівників публічної адміністрації. Відповідні програми акредитовані Національним агентством України з питань державної служби.


У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича за проєктом «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» по програмі післядипломного навчання будуть формується 2 групи (по 25 осіб), в якій можуть навчатися голови та заступники органів місцевого самоврядування, депутати відповідних рад (група 1) та фахівці територіальних громад (група 2). Викладання проводитимуть викладачі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та Малопольської школи публічного управління Краківського економічного університету (Польша).


Навчання триватиме з вересня 2021 року по лютий 2022 року. З метою запобігання поширення на території України коронавірусу COVID-19 проведення навчання буде забезпечено в першу чергу за допомогою програмного додатка ZOOM. За умови пом’якшення карантинних заходів можливе проведення навчання за очною формою “оф-лайн”.
Подати заявку до участі у проєкті може будь-яка особа, яка працює в органах місцевого самоврядування Чернівецької області та яка має диплом про вищу освіту не нижче бакалавра. Для цього необхідно подати електронну заявку, надіслати фотографію особи, копію диплому про вищу освіту та довідку з місця роботи. Подати заявку для участі у програмі навчання потрібно не пізніше 23 серпня 2021 року.


Оскільки в програмі післядипломного навчання кількість місць обмежена, то в пріоритеті потрапляння до складу навчальних груп будуть ті, хто представляє об’єднані територіальні громади, які вже співпрацюють з проєктом DOBRE. Другою чергою йтимуть представники інших громад Буковини. Також, пройти навчання мають можливість працівники інших органів місцевого самоврядування Чернівецької області, але їх заявки розглядатимуться у третю чергу. По завершенню терміну подачі заявок будуть сформовані групи, а учасники, що потраплять до навчання будуть повідомлені про зарахування.


Проєкт DOBRE фінансується урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


Подати заявки до навчання:


E-mail: s_lukanjuk@yahoo.de


Контактні особи: Сергій Луканюк, телефон 066 022 95 91

 

http://interof.chnu.edu.ua/index.php?page=ua&data[343][id]=14799


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь