У Зеленецькому ліцеї Лівинецької сільської ради відбулася урочиста церемонія відкриття пам'ятної дошки старшому сержанту поліції - Сергію БАБІЮ

Дата: 29.08.2023 20:58
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

Сьогодні 29 серпня вся наша держава відзначає День захисників України, які загинули за незалежність, суверенітет, територіальну цілісність нашої України.

Саме сьогодні за ініціативи та підтримки ГУНП в Чернівецькій області в Зеленецькому ліцеї Лівинецької сільської ради відбулася урочиста церемонія відкриття пам'ятної дошки випускнику школи, старшому сержанту поліції - Сергію БАБІЮ, який загинув під час ракетного обстрілу 22 травня 2022 року в Запорізькій області та нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

Вшанувати пам’ять мужнього бійця, відданого сина рідної землі, справжнього патріота прийшли рідні, близькі, друзі, представники влади, представники ГУНП у Чернівецькій області, побратимі, священник, учні, односельчани.

Право відкрити меморіальну дошку було надано начальнику ГУНП у Чернівецькій області, полковнику Віктору НЕЧИТАЙЛО. Після чого учасники заходу поклали квіти, лампадки.

Настоятель місцевого храму отець Георгій освятив пам’ятну дошку.

Присутні, схиливши голови у хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Сергія та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Сергій БАБІЙ віддав найдорожче - своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятний знак на стіні ліцею буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника освітнього закладу та захисника рідної Батьківщини.

Місце вічного спочинку Сергія встелили квітами глибокої шани та подяки…

Світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях.

Сергію БАБІЮ вічно залишиться 31… Вічна пам’ять Герою, захиснику України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь