Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

У 2022 РОЦІ ПЕНСІЙНА СЛУЖБА ОБЛАСТІ ЗАБЕЗПЕЧИЛА СВОЄЧАСНЕ ТА СТАБІЛЬНЕ ФІНАНСУВАННЯ ВСІХ ПЕНСІЙНИХ ВИПЛАТ

Дата: 13.01.2023 16:01
Кількість переглядів: 93

Фото без описуУ 2022 році основним завданням діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області залишалося забезпечення стабільних та у повному обсязі виплат пенсій.

Зокрема, за 2022 рік пенсіонерам Буковини профінансовано виплат на майже 9 млрд грн, у тому числі 5,9 млрд грн – через уповноважені банки. Аналіз свідчить, що понад 65% пенсіонерів області надають перевагу сучасному способу одержання пенсій – через установи уповноважених банків.

Середній розмір пенсії в Чернівецькій області у грудні 2022 року склав 3791,05 грн, що на 16,1% більше порівняно з аналогічним показником 2021 року.

У жовтні-грудні 2022 року на виплату житлових субсидій та пільг мешканцям Чернівецької області спрямовано 123,3 млн грн, в тому числі через АТ “Укрпошта” – 49,1 млн грн, через установи банків – 74,2 млн грн.

Незважаючи на складні часи та випробування для країни, у 2023 році робота Фонду і надалі буде спрямована на забезпечення стабільного фінансування пенсійних і соціальних виплат, житлових субсидій і пільг.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь