З Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2022 07:29
Кількість переглядів: 187

Фото без описуШановні жителі Лівинецької громади! 21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України.

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного українця і патріота, адже саме сьогодні найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за справжніх героїв, спроможних захистити національну свободу і боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Нашим святим обов’язком є віддання належної шани патріотизму і мужності громадян, які постали на захист прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи! Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у ваших домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Закликаємо всіх жителів громади 21 листопада згадати ті трагічні події, які стали знаковими для нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь