A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Держпраці надає релокованим (переміщеним) підприємствам необхідну консультаційну допомогу

Дата: 10.04.2022 23:47
Кількість переглядів: 165

Фото без описуУправління Держпраці у Чернівецькій області розпочало інформаційно-консультативну кампанію для підприємств та підприємців, які перемістили на Буковину свої виробництва та працівників через складну безпекову ситуацію у  своїх регіонах. Мовиться про  релоковані підприємства.

Аби допомогти таким суб’єктам господарювання налагодити свій виробничий процес тут, у нашому краї, територіальний орган Державної служби України з питань праці націлений створювати для них максимально сприятливий консультативний супровід підприємств та надавати необхідну інформаційно-роз’яснювальну допомогу.

Це стосується,  зокрема,   питань промислової безпеки, охорони та гігієни  праці, трудового законодавства, надання адміністративних послуг, тощо.

Для цього представники релокованих підприємств можуть звернутися до територіального органу Держпраці  у зручний для них спосіб комунікації.

Так, фахівці Управління можуть оперативно прибути на підприємство, в установу, організацію для надання інформаційної допомоги, якщо роботодавець повідомить про таку необхідність  телефоном: (0372) 55-37-24,

Заявники можуть спрямувати своє звернення електронною поштою:  dsp@cv.dsp.gov.ua.

Також мають можливість  скористатися сервісом  Держпраці «інтерактивний інспектор».

Для цього необхідно заповнити  форму -   https://forms.gle/FuLCQKQQta22kXDP7  

Також на сайті Управління Держпраці у Чернівецькій області    http://cv.dsp.gov.ua/ - розміщено прямі контакти структурних підрозділів. У разі необхідності роботодавці  можуть зателефонувати  й отримати консультацію за профільними напрямами у зручному для них форматі.

Підкреслюємо: фахівці Управління не здійснюють на таких підприємствах  жодних контролюючих, чи інспекційних заходів відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про припинення заходів державного контролю та державного ринкового нагляду  в умовах правового режиму воєнного стану».

Мета роботи Управління у цьому напрямі полягає лише у наданні консультаційної та інформаційної допомоги роботодавцям релокованих підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь