Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Тиждень безпеки дорожнього руху в Подвір’ївському ліцеї

Дата: 22.11.2021 17:30
Кількість переглядів: 588

Фото без описуЖиття – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди.

А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.          Подвір'ївський ліцей долучився до проведення другого етапу 6-го Глобального  Тижня безпеки дорожнього руху за темою: «Безпечна дорога додому», метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні бесіди на тему «Правила безпеки під час переходу доріг», «Правила дорожнього руху - правила життя», «Безпека на дорозі - безпека життя», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Правила дорожнього руху знай - життя та здоров'я зберігай», «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів, ігрові заняття «Дозволено, заборонено», «Дорожні знаки - наші друзі», Національний урок з безпеки дорожнього руху,  вікторини на знання дорожніх знаків, результати яких показали, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху та володіють навичками поведінки на дорозі.

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь