Тиждень безпеки дорожнього руху в Подвір’ївському ліцеї

Дата: 22.11.2021 17:30
Кількість переглядів: 606

Фото без описуЖиття – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди.

А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.          Подвір'ївський ліцей долучився до проведення другого етапу 6-го Глобального  Тижня безпеки дорожнього руху за темою: «Безпечна дорога додому», метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні бесіди на тему «Правила безпеки під час переходу доріг», «Правила дорожнього руху - правила життя», «Безпека на дорозі - безпека життя», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Правила дорожнього руху знай - життя та здоров'я зберігай», «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів, ігрові заняття «Дозволено, заборонено», «Дорожні знаки - наші друзі», Національний урок з безпеки дорожнього руху,  вікторини на знання дорожніх знаків, результати яких показали, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху та володіють навичками поведінки на дорозі.

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь