A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

«Громадське обговорення проекту Статуту Лівинецької територіальної громади»

Дата: 16.11.2021 20:27
Кількість переглядів: 376

Фото без описуЗ метою врахування громадської думки та на виконання розпорядження Лівинецького сільського голови від 15.11..2021 № 73  «Про проведення громадського обговорення проєкту Статуту Лівинецької  територіальної громади»,  на публічне обговорення виноситься проєкт Статуту Лівинецької територіальної громади (далі – проєкт Статуту громади).

    При розробці статуту нашої громади ми намагались детально прописати інструменти для реалізації форм участі громадян у місцевому самоврядуванні. Що ж це за інструменти? Їх чимало, це – загальні збори; місцеві ініціативи; громадські слухання; консультації з громадськістю; участь в роботі органів місцевого самоврядування та робота на виборних посадах місцевого самоврядування; взаємодія органів місцевого самоврядування та громадських об’єднань; електронні петиції; органи самоорганізації населення.

    Може виникнути питання, а хто ж цим буде користуватись. Відповідь одна: треба створити ці інструменти, а чи захотять ними користуватись громадяни – це вже питання розвитку політичної культури та рівня громадянської свідомості й відчуття відповідальності за долю наших сіл. Отже, шановна громада, не залишаємось осторонь і долучаємось до роботи над Статутом.

       Статут – це свого роду,  мала конституція громади, яка регулює здійснення місцевого самоврядування, встановлення прав, свобод і обов’язків жителів наших сіл,  повноваження територіальної громади та механізми його здійснення.

 

Пропозиції (зауваження) мешканців громади, бажаючих долучитися до громадського обговорення проєкту Статуту громади, подаються в письмовій формі, надсилаються електронною поштою на офіційну електронну адресу Лівинецької сільської  ради: livintsi-sr@ukr.net  чи поштову адресу: вул.Головна, 13,  с. Лівинці, Дністровський  р-н, Чернівецька  обл., 60125.

Особа, яка подає пропозиції (зауваження), зазначає прізвище, ім’я, по-батькові й адресу.  Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження;

Анонімні пропозиції (зауваження) розглядатися не будуть.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь