A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

«Освіта Буковини 30: вектори якості та успіху».

Дата: 28.08.2021 12:10
Кількість переглядів: 293

Фото без описуНапередодні початку нового навчального року відбувся освітянський ювілейний регіональний форум «Освіта Буковини 30: вектори якості та успіху».
30-річчя системної трансформації сфери всіх рівнів освіти – від дошкільної – до вищої освіти та освіти дорослих – стали основними векторами під час обговорення на форумі. 

Розвиток освіти Буковини – це індикатор та яскравий показник того, як крайова влада спільно з органами місцевого самоврядування працює над тим, щоб кожен найменший українець здобував якісну освіту. Директорка Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації доповіла про розвиток системи освіти Чернівецької області. 
Людвига Цуркан зауважила: «Упродовж цього відносно короткого 30-літнього періоду роль учительства краю кардинально змінилася: педагог став наставником, тьютором, модератором освітнього процесу. Змінилося матеріально-технічне оснащення закладів освіти, які стали діджиталізованими, збільшилася кількість інтерактивних кабінетів. У вчителів з’явилося більше інструментів для саморозвитку та самореалізації. Єдине, що залишається незмінним центром цього процесу, – це дитина, учень, студент! Так було, є і буде!»
У форумі взяли участь керівництво області, голови райдержадміністрацій, районних рад, об’єднаних територіальних громад області, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, органів управління освітою, голови профспілок працівників освіти і науки, керівники закладів освіти всіх типів і форм власності та інші категорії педагогічних працівників. 
Також під час роботи форуму було проведено 3 дискусійних панелі: найкращі управлінці, учителі та учні-двохсотбальники ділилися своїм досвідом та формулою успіху.
Найкращим педагогічним працівникам області вручено нагороди Міністерства освіти і науки України, подяки голови обласної державної адміністрації, почесні грамоти обласної державної адміністрації та відзнаки, почесні грамоти Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецького обласного комітету профспілки працівників освіти і науки.

Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь