Ой, на Івана, ой на Купала! Лівинецька сільська бібліотека

Дата: 07.07.2021 10:25
Кількість переглядів: 438

Фото без описуЗ глибини віків прийшло до нас Купало – свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят, свято тепла, буяючої зелені, молодості та кохання.

До свята Івана Купала у Лівинецькій сільській бібліотеці розгорнуто книжкову виставку: «Чарівність Купальського вінка» , за допомогою якої читачі мають можливість ознайомитися із прекрасними купальськими обрядами і дійствами, які проводилися у ніч на Івана Купала.

Окрасою виставки стали книги: «Свята, традиції, звичаї», «Народні обряди і свята», «Українська міфологія», «Під чаром рідної землі», «Українські традиції та звичаї», «Традиції і свята українського народу». В них розкривається суть вабливої магії купальської ночі з її чарами, обрядами та несподіваними перетвореннями. З давніх-давен живуть у народі повір’я про магічну силу папороті, зірваної у ніч на Івана Купала.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь