A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

У Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях до програмного комплексу «Соціальна громада» вже підключені 100% створених територіальних громад

Дата: 25.05.2021 20:17
Кількість переглядів: 317

Зростання у період з січня по квітень 2021 року у понад 3,7 раз кількості користувачів ПК, а також обсягів сформованих електронних справ є індикаторами успішного впровадження електронних сервісів для організації надання соціальних допомог, пільг, субсидій на базовому рівні. Це свідчить про зростання спроможності громад.

За даними моніторингу облдержадміністрацій станом на 1 травня п. р. до ПК «Соціальна громада» були підключені 7,5 тис. посадових осіб у фронт офісах 1379 територіальних громад та 3,6 тис. осіб у 275 бек офісах - структурних підрозділах з питань соціального захисту населення РДА, виконавчих органів міських міст обласного значення рад. У квітні досягнуто приріст на 1,1 тис. чисельності підключених до ПК робочих місць.

Забезпечують використання програмного комплексу у 1279 ТГ ( 93% підключених). Станом на 01.05.2021 суб’єктами впровадження ПК було сформовано 268,1 тис. електронних справ, з них прийнято СПСЗН – 253,4 тис. та по 152,1 тис. електронних справах СПСЗН прийнято рішення щодо призначення / відмови у призначенні соціальних виплат. За кількістю прийнятих електронних справ лідирують Вінницька та Рівненська обл. ( відповідно, 30,0 тис. та 20,1 тис. електронних справ).


 Міністерство соціальної політики України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь